Foto: Promo
Foto: Promo

Magična Turska - ultra all inclusive ponuda uz sajamske popuste

Podeli

Turistička agencija „Travelland“ nadaleko je poznata po organizaciji nezaboravnih letovanja i odličnom odnosu cene i kvaliteta, a povodom Sajma turizma cene su i dodatno snižene!

Odličan izbor za letovanje u Alanji je Mylome Luxury Resort 5*. Gostima hotela na raspolaganju su: spa centar, teniski teren, teren za mini fudbal, šoping centar, besplatan wi-fi, otvoreni i zatvoreni bazeni, aqua park, mini klub i diskoteka za decu. U raznovrsnim specijalitetima i ukusnoj hrani možete uživati u glavnom ili nekom od 4 a la carte restorana, kao i u poslastičarnici. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan popust do 30%, ali tu je i dodatni sajamski popust od 5% za uplatu akontacije i 7% za celokupne uplate!

Foto: Promo
Foto: Promo

U regiji Evrenseki nadomak Sidea smešten je Adalya Ocean Deluxe 5*. Nudi ultra all inclusive uslugu na bazi otvorenog bufea uz veliki izbor jela i pića. Od sadržaja za decu hotel ima mini klub, mini disco, dečji bazen i razne animacije. Sve standardne sobe poseduju balkone, klima-uređaj, LCD TV, set za kafu i čaj, mini bar, sef, kupatilo sa tušem, fen, telefon. Hotelska plaža je peščana, sa besplatnim suncobranima, ležaljkama i peškirima. Za ovaj hotel aktuelan je popust do 17%, kao i dodatni sajamski popust od 5% za uplatu akontacije i 7% za celokupne uplate!

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako se odlučite za odmor u Beleku, Kaya Belek 5* Vas sigurno neće razočarati. U ponudi ima 2 otvorena bazena, zatvoreni bazen sa toplom vodom, dečji bazen i 5 vodenih tobogana. Gostima je takođe na raspolaganju spa centar sa saunom i turskim kupatilom. Sobe su udobne, moderno uređene i imaju besplatan wi-fi internet. Da Vašem odmoru ne nedostaje zabave, tu su stoni tenis, odbojka, dnevne i večernje animacije. U all inclusive usluzi ovog hotela uživajte uz popust do 27% i dodatnom sajamskom popustu od 5% za uplatu akontacije i 7% za celokupne uplate!

Foto: Promo
Foto: Promo

U regiji Lara nalazi se Adalya Elite Lara 5*, nov i moderan hotel smešten na peščanoj plaži. U restoranima hotela možete uživati u turskim, meksičkim i italijanskim specijalitetima, kao i u morskim plodovima. U okviru hotelskog kompleksa su otvoreni i zatvoreni bazeni, aqua park, teniski tereni. Nakon dana ispunjenog aktivnostima, gosti se mogu opustiti u spa centru. Tokom dana se organizuju razna takmičenja i zabavni programi, a uveče šou programi. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan popust do 17%, kao i dodatni sajamski popust od 5% za uplatu akontacije i 7% za celokupne uplate!

Foto: Promo
Foto: Promo

Alkoclar Exclusive Kemer 5* nalazi se u centru Kemera i poseduje sve sadržaje potrebne za savršen odmor. Tu su: glavni i a la carte restorani, barovi, prodavnice, otvoreni i zatvoreni bazeni, vodeni tobogani, velnes centar, tursko kupatilo, đakuzi i još mnogo toga. Razni šou programi i muzika uživo su tu da atmosferu podignu na najviši nivo. Sve smeštajne jedinice su udobne, moderno opremljene i imaju balkon. Usluga je ultra all inclusive, a aktuelan popust do 35% plus sajamski popust od 5% za uplatu akontacije i 7% za celokupne uplate!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 494 idi na stranu