Besplatno krstarenje Savom i Dunavom

Beograđani, ali i svi posetioci glavnog grada Srbije, imaće priliku da od 23. jula do 1. septembra svakog ponedeljka i srede uživaju u besplatnom krstarenju, koje organizuje jahting klub "Kej" u saradnji s gradskim Sekretarijatom za privredu.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Ja imam pozitivno iskustvo. Dobio sam na pumpi karte za cetvoro i lepo smo se proveli. Nema dodatnih troskova. Mi smo popili pice, a niko nas nije primorao, a cena je bila kao i bilo gde u gradu (veliko toceno 150 din pre 2 god.) Zanimljiv kapetan, koji je kroz salu objasnjavao sta je to sto vidimo iz brodica, a u povratku se i zapevalo i zaplesalo.
    (Nikola, 24. jul 2014 20:05)

    # Link komentara

  2. Ako si zagrebčanin ili slovenac e onda će ti pored vodiča trebati i prevodioc.

    Stevo; Zagrepcanin, Slovenac...prevodilac. I za tvoj jezik treba prevodilac, u ovako kratku recenicu uspeo si da uguras 4 greske!
    (Ana, 24. jul 2014 10:35)

    # Link komentara

  3. Ne znam, kakve sad veze ima grad Beograd, sa tim krstarenjima !?
    Ona su već godinama besplatna u zimskom periodu, navodno se dele besplatne karte preka radia, a fora je što se naravno piće (i hrana) naplaćuju na brodu.
    E sad, dal je toliko loše vreme došlo, da umesto da se i u sezoni (preko leta), dele ,,besplatne,, karte nego je potrebno i to promovisati kao akciju gradskih vlasti ?
    Da li grad i finansira to što je navodno ,,besplatno,, ili se samo kite tuđim perijem :D
    (jojkic, 24. jul 2014 09:36)

    # Link komentara

  4. Ne mogu da verujem. Ovi likovi iz kluba svaki put kada padne kiša dele karte za "besplatno" krstarenje preko radio stanica. Sada su se setili da im u deljenju karata pomogne i grad... Onda vas oderu cenama pića, a osećate se kao da ste zatočeni na brodiću dok oni daju nekoj deci prijatelja da njime upravljaju, neka proba mališa, da može posle da se hvali da je vozio brod... Ništa tu nije besplatno, cene su im takve da dobro zarade na vama, a vi probajte da odbijete piće...
    (zrzzrzzrz, 24. jul 2014 08:46)

    # Link komentara

  5. Ako si zagrebčanin ili slovenac e onda će ti pored vodiča trebati i prevodioc.
    (steva, 24. jul 2014 07:20)

    # Link komentara

  6. Vec sam bila i super je iskustvo od jedno sat i po, da ne bi neki lupali glavu oko finansiranja ovih kruzing tura po Savi i Dunavu, to je brod restoran i sam sebe finansira, tako sto dobijete besplatnu voznju i mogucnost da popijete pice, kafu i event. palacinke i sl. Cene su vrlo normalne. Preporucujem! Ako vam smetaju komarci idite u dnevnim grupama. A gradonacelnik bi mogao kad se vec poziva na razvoj turizma naseg grada koji bi trebalo da bude i metropola, da malo poradi na blagovremenom zaprasivanju protiv komaraca kao i na redovnijem i namenski organizovanijem gradskom prevozu makar u centru grada i do turistima znacajnih lokacija.
    (Daniela, 24. jul 2014 04:54)

    # Link komentara

  7. U tekstu ne piše da je piće na brodu 300 din. Lepo čovek sebi napuni kafanu za džabe. Ispade još i humanitarac.
     (nemus, 24. jul 2014 01:15)

    # Link komentara

  8. Nema lepse stvari nego uzivati u prolasku pored splavova .
     (ljuba, 23. jul 2014 23:33)

    # Link komentara

  9. sve je to lepo, nego koliko grad placa za to krstarenje tom jahting klubu ....pardon da ispravim placaju gradjani beograda
     (zlaja zemun, 23. jul 2014 21:48)

    # Link komentara

  10. Svaka čast, odlična ideja, pogotovo sa vodičima. Sa Save i Ušća Beograd je već na vodi... Da se ja pitam to bi moglo da se naplati najmanje 3E po odrasloj osobi ili 5E po porodici sa decom.
    zagrebčanin
    (Branimir, 23. jul 2014 21:29)

    # Link komentara