Devojčice zbog helanki izbačene iz aviona

Američka avio-kompanija Junajted erlajnz (United Airlines) našla se pod lavinom osuda sa društvenih mreža pošto je zabranila dvema devojčicama da se ukrcaju u avion u Denveru samo zato što su nosile helanke.

Izvor: Yahoo News
Pošaljite komentar
  1. to je stend baj karta i nas su trazili da obucemo kosulju umesto majice jer moze se desiti da dobijes mesto u biznis klasi ako se pojavi slobodno. karta se dobije po ceni za zaposlene a ti moras da cekas da se svi ukrcaju pa ako ima slobodno onda te ubace ako ne ceks drugi let. uglavnom ima mesta u biznis i prvoj pa moras pristojno da budes obucen.
    (zicer, 29. mart 2017 12:26)
    - Putnici u biznis klasi i u bilo kojoj klasi oblače se onako kako im prija. Obično obučem majicu, duks, kargo pantalone, patike i nikad mi niko nije prigovorio da sam neprikladno obučen. Osećam se tako komotnije pogotovo na dužim letovima. Putujem biznis klasom relativno često jer mi firma to plaća kad idem službeno. Putujem i ovom kompanijom United koja se spominje u tekstu. Nikad mi nisu tražili da obučem košulju umesto majice. Šta je koga briga.
    (Zemljoradnik, 1. april 2017 14:48)

    # Link komentara

  2. to je stend baj karta i nas su trazili da obucemo kosulju umesto majice jer moze se desiti da dobijes mesto u biznis klasi ako se pojavi slobodno. karta se dobije po ceni za zaposlene a ti moras da cekas da se svi ukrcaju pa ako ima slobodno onda te ubace ako ne ceks drugi let. uglavnom ima mesta u biznis i prvoj pa moras pristojno da budes obucen.
     (zicer, 29. mart 2017 12:26)

    # Link komentara

  3. Citam komentare - jedan je procitao celu vest i razumeo, cetvoro nisu.
    (UA, 29. mart 2017 02:30)

    # Link komentara

  4. nisam mislio tužba za kartu. nego za diskriminaciju. jel znaš ti da kad kupiš merdevine u Americi na zadnjem najvisljem gazistu piše da je poslednje i nema višlje od tog. a dal znaš zašto je to tako. zato što im je čovek uzeo milku kad je pao
     (Fan a ne fen, 28. mart 2017 23:42)

    # Link komentara

  5. Gde si ovde ljudska prava...
     (Bosilegrad, 28. mart 2017 14:40)

    # Link komentara

  6. Kakva crna tužba, oni su koristili karte koje firma izdaje svojim zaposlenima, samim tim moraju da poštuju dress code. Da su kupili redovnu kartu i platili punu cenu be bi imali nikakvih problema.
     (bs, 28. mart 2017 14:05)

    # Link komentara

  7. Isprva sam pomislio da se radi o nekoj kompaniji iz Saudi Arabije.
     (oxy, 28. mart 2017 13:37)

    # Link komentara

  8. tužba pa milion u kofer devojke
     (Fan a ne fen, 28. mart 2017 11:01)

    # Link komentara

  9. Baš demokratski i u skladu sa proklamovanim ljudskim pravima...
    (Ja, 28. mart 2017 06:21)

    # Link komentara