Antalija i Kemer: Ljubav na prvi pogled

Sa nešto više od milion stanovnika na širem području grada, Antalija je osmi najmnogoljudniji grad u Turskoj i središte istoimene regije koju će samo ove godine posetiti više od milion turista iz celog sveta.

Pošaljite komentar
  1. kemeru stizem sutra :)
     (trta, 9. jul 2015 14:57)

    # Link komentara

  2. Antalija, a posebno hoteli u oblasti Lara su savršenstvo odmora za porodice sa malom decom. Plaža je peščana, nema mnogo talasa, voda topla, a all inclusive u ovim hotelima je fantazija. Svaki hotel organizuje večernju zabavu za goste gde se može videti dosta zanimljivih stvari kao što su akrobacije različitih grupa, brazilske plesacice, madjionicari, turske folklorne grupe itd. Usluga je vrhunska, tačno je da osoblje slabo govori engleski, ali je veoma ljubazno i u njihovom rečniku ne postoji reč "ne može", "neću" ili "ne želim". Hoteli nude odličan smeštaj u sobama i apartmanima. Hoteli jesu ograđeni i nije moguće da gost jednog hotela udje u drugi hotel što je sasvim u redu sa aspekta bezbednosti. Moguće je izaći van hotela i prošetati, naročito uveče, bulevarom gde ima veliki broj trgovina sa različitom robom. Sve u svemu, Lara i Antalija su odličan izbor za pasivan odmor.
     (Metaloglodach, 6. jul 2015 22:38)

    # Link komentara

  3. Evo upravo boravimo u Antaliji, u Lari. Prvi put u Turskoj. Dojmovi su vrlo dobri. All inclusive znači tačno to - jedi i pij šta god hoćeš 24 sata dnevno. Svi ljubazni, ali engleski slabo govore pa sam tako umjesto makijata dobio koktel mochito :). More je toplo, a u usporedbi sa jadranskim je toplije, ali nekako divlje, valovito i nema onog mirisa, niti slanosti. Sve savršeno čisto, ali čim se pređe sa druge strane ceste potpuno druga priča... Inače hoteli su ograđeni i potpuno odvojeni od susjednih, ograda kao oko zatvora. U susjedni hotel iz iste grupacije nas nisu ni pustili da pogledamo. Zaštitari na svim ulazima, kod mene umjesto osjećaja sigurnosti proizvode upravo suprotno.
     (Sa_BiH, 3. jul 2015 22:37)

    # Link komentara

  4. Kas je pravi izbor
    (Zmaj, 3. jul 2015 20:04)

    # Link komentara

  5. Sve tačno! Bio sam 2007 u Lari, nedaleko od Antalije, u "resort" hotelu Sherwood. Najbolje letovanje ikada! Sve je sjajno, a posebno divno tirkizno more, i beskrajne peščane plaže. Uslužnost, ljubaznost i gostoprimljivost, na visini! Topla preporuka!
    (Smuleco, 3. jul 2015 19:29)

    # Link komentara

  6. @Sa1e Kako tamo uglavnom letuju rusi, njih niko ne dira pa je bezbedno od terorista. Bio sam i u Egiptu, pa pošto su i tamo 95% rusi, ni tamo se ne bih brinuo ;-) Vidiš na primeri Tunisa koga su ciljali!
    (Rade, 3. jul 2015 12:41)

    # Link komentara

  7. Bio, video i 100% ste upravu...jedino što će me brinuti ubuduće je bezbednost s obzirom na blizinu granice sa Sirijom i poslednje najave turskih vlasti da će izvršiti napad. Kurdi su im u prošlosti haos pravili bombaškim napadima a sad imaju još i ID na granici. :-/
    (Sa1e, 3. jul 2015 11:48)

    # Link komentara