1. Koliko snage i volje za zivotom imaju ovi ljudi pored diktatora. Samo sto je pitanje da li postoji nešto treće od bolesnika koji neće tek tako otići sa vlasti i zaštitnika amerikanaca koji bi došli u roku od nekoliko sati.
     (alfa, 4. jul 2015 21:46)

    # Link komentara

  2. Ne znam, da li ste samo gledali fotografije ili ste i citali tekst ispod njih. Ispod onih blok zgrada pise. Drzavni stanovi od 75-90 kvadrata u kojima zive famikije sa 3-4 clana besplatno jer stanovi su drzavni. Kada se dvoje mladih uzmu dobijaju nov stan, ukoliko se izjasne da zele da zive sa roditeljima sve ih sele u veci stan. Ukoliko im se ne svidja mogu da se prijave u evidenciju za zamenu sa drugima kojima se ne svidja. Po slikama, meni sve deluje ok, vidise da vlada komunizam ali one devojcice sto idu u skoku sve nose pink rance, nisu strogo uniformisani. Oni decacici su u majca-dresovima od koji jedan cak ima natpis west coast. Ne kazem da je sjajno, i ne podrzavam taj rezim ali mislim da nije bas tako strasno kao sto Zapadni mediji to pumpaju.
    (Bane, 3. jul 2015 20:32)

    # Link komentara

  3. Zar ne vidite STRAH u ocima ljudi, snebivanje, "Hoce li me predsednik zbog ovoga ubiti?" Strah je pokretac svega u toj zemlji, pa i toga sto su ulice ciste, metroi tacni, itd. I jos neko kaze, "verovatno im odgavara takav sistem". Ako je to vama OK, meni sigurno nije. Spustiti coveka na nivo robota - ne, hvala!
    (Sloboda za Severnu Koreju, 3. jul 2015 11:06)

    # Link komentara

  4. Vidim, sirotim Beograđanima baš nedostaje metro. Al dobro, možda sada kad ste maznuli Elektrovojvodinu i bude nešto...
    (Brus Vilis, 3. jul 2015 10:03)

    # Link komentara

  5. Pogledajte samo koliko grad izgleda lepse sa zastarelom arhitekturom slabijeg kvaliteta a bez smeca i silnih reklama koje nas vode ka ambijentu iz filma peti element.
    (Jednostavno je pogodak, 3. jul 2015 07:10)

    # Link komentara

  6. A jeste li mozda primetili kako su im ulice ciste?!
    (Chiske, 3. jul 2015 00:44)

    # Link komentara

  7. Po ovim fotografijam smo mi za njih Burundi!
    (M.H., 2. jul 2015 23:51)

    # Link komentara

  8. Taman htedoh da napisem da i S.Koreja ima metro, a mi ne, ali vidim da me je neko preduhitrio.
     (Guest on this world, 2. jul 2015 22:59)

    # Link komentara

  9. Sutrasnja vest sa Rojtersa: "svi koji su se slikali na ovim fotografijama baceni u celjusti pirana specijalno nabavljenih u svrhu glockanja ideoloski nepocudnih zitelja Severne Koreje." Inace, i danas svo videli super elegantnu Li Sol Czu na otvaranju aerodroma. Lepa zena.
    (Tihonije, 2. jul 2015 22:47)

    # Link komentara

  10. Po slikama deluju razvijeni bar kao mi. Pa čak i napredniji, i metro imaju za razliku od nekih.....
     (bg, 2. jul 2015 20:16)

    # Link komentara

  11. da oni zive toliko lose odavno bi pokrenuli revoluciju ni jedan narod nije toliko glup da trpi tiraniju . Ocigledno da njima ovakav zivot odgovara ,ako njima odgovara onda ni mi niti bilo ko deugi nemamo prava da ih zalimo jer smo ovde samo mi za zaljenje sa otpadom po rekama ,parovima,grand hitovima,laznim doktorima,korupmiranom policijom ,a sloboda govora je nesto malo veca nego u Koreji samo sto oni nemaju nista ond onog gore navedenog.
     (tamo neko, 2. jul 2015 18:23)

    # Link komentara

  12. Arhitektura slična našim blokovima iz vremena Tita, samo što su kod njih ulice mnogo urednije i čistije. A imaju i metro, to kako stvari stoje mi nećemo imati u ovom veku... Na kraju ne znam da li mi treba da žalimo stanovnike Pjongjanga ili oni nas.
    (Doktor, 2. jul 2015 18:19)

    # Link komentara

  13. Veoma zanimljive fotografije, pogledao sam ih sve :) Meni izgleda kao da su u malom zaostatku za svetom ali nista strasno mozda 20-ak godina, za razliku od nekih drugih zemalja koje cak i vise zaostaju..
    (Filip, 2. jul 2015 18:14)

    # Link komentara