Ovo je jedini Zend trening centar za PHP programere u Srbiji

Programski jezik PHP važi za jedan od najtraženijih u oblasti informacionih tehnologija i, kao takav, prvi je izbor mnogih koji tek planiraju da zakorače u svet programiranja.

Izvor: B92

Petak, 05.01.2018.

09:00

Ovo je jedini Zend trening centar za PHP programere u Srbiji

PR članak

Prilika za brz pronalazak posla, odlična zarada, rad od kuće i, što je najvažnije, jednostavnost prilikom kodiranja i učenje sa lakoćom učinili su PHP ovako popularnim jezikom. Ipak, za status priznatog PHP programera i uživanje u pomenutim dobrobitima neophodna je internacionalna potvrda znanja u vidu Zend sertifikata, koje je moguće steći školovanjem na ITAcademy.

Programski jezik koji pruža brojne mogućnosti

PHP spada među najvažnije alate za web programiranje i najčešće se koristi za izradu dinamičkog web sadržaja. Pohađanjem adekvatne grupe programerskih kurseva budući PHP programeri pripremaju se za kreiranje i održavanje naprednih web aplikacija koje, između ostalog, podrazumevaju najatraktivnije web šopove, internet-portale, specijalizovane sajtove itd…

ITAcademy – prvi i jedini trening centar u Srbiji

Skoro decenijsko partnerstvo ITAcademy i Zend korporacije doprinelo je tome da svaki četvrti PHP programer iz Srbije ovaj priznati sertifikat stekne upravo na pomenutoj obrazovnoj instituciji. Školovanjem na odseku PHP Web Development budući stručnjaci imaju priliku da se usavršavaju uz prvog i jedinog sertifikovanog Zend PHP trenera u našoj zemlji.

Odsek PHP Web Development na ITAcademy sa uspehom školuje buduće stručnjake za rad u najpopularnijem web programskom jeziku. O tome koliko je učenje ovog najpopularnijeg web programskog jezika važna i isplativa investicija svedoči i to da PHP pokreće najveći procenat web aplikacija i predstavlja temelj najposećenijih svetskih sajtova kao što su Facebook, Yahoo, Wikipedia... Drugim rečima, status Zend Certified PHP Engineer, koji možete dobiti po završetku školovanja na ITAcademy, omogućava vam sve one prednosti koje programiranje čine jednim od najperspektivnijih zanimanja današnjice.

Sertifikat koji vas izdavaja od konkurencije i pravi razliku na tržištu

Sticanjem priznatog Zend sertifkata kroz školovanje na odseku za PHP programere, ITAcademy vam omogućava da uđete u odabrano društvo eksperata za ovaj programski jezik koje ima oko 10.000 članova širom sveta. Ukoliko se uzme u obzir činjenica da u Srbiji ovaj sertifikat poseduje tek oko 50 programera, jasno je zašto se njegovo posedovanje u ovom delu sveta dodatno ceni kod poslodavaca.

Zend sertifikacija predstavlja potvrdu znanja i snalaženja u realnom poslovnom okruženju, ali, što je najvažnije, i vrlo bitnu referencu prilikom traženja posla. Ovaj sertifikat razvila je Zend korporacija po propisima Američkog instituta za nacionalne standarde (ANSI).

Samo 50 programera ima Zend sertifikat – postani jedan od njih za 12 meseci

Da biste postali PHP programer, potrebno vam je svega godinu dana školovanja na ITAcademy, i to po modelu koji sami izaberete. Ukoliko niste u mogućnosti da nastavu pratite u moderno opremljenim učionicama, pruža vam se mogućnost da odaberete školovanje putem interneta kroz posebno osmišljenu platformu za učenje na daljinu.

Na taj način možete usvajati korisne programerske veštine sa bilo kog mesta sa internet-konekcijom. Bez obzira na to za koji model obrazovanja se odlučite prilikom upisa na ITAcademy, imaćete priliku da usvojite ista znanja i dobijete vredan sertifikat koji će vam omogućiti odličnu zaradu i siguran posao.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: