Poznavanje ova 2 programa omogućiće vam odlično plaćen posao

Do radnog mesta koje će vam omogućiti da uživate u poslu i pored toga odlično zarađujete često se ne dolazi lako.

Izvor: B92

Petak, 09.12.2016.

09:23

Poznavanje ova 2 programa omogućiće vam odlično plaćen posao

Međutim, ako posedujete veštine koje je moguće primeniti u nekoliko perspektivnih oblasti kao što su dizajn, gejming industrija, arhitektura ili inženjering, vaše šanse za započinjanje uspešne karijere biće znatno veće.

Iako možda deluje veoma komplikovano, da biste došli u takvu situaciju potrebno vam je samo da baratate neophodnim alatima u dva korisna i veoma zastupljena programa.

3ds Max – najpopularniji program za dizajniranje 3D modela

Sigurno ste se mnogo puta divili 3D prikazima kuća iz kataloga, slikama mobilnih telefona sa bilborda, dizajnu proizvoda iz TV reklama ili modelima junaka video-igara. Svi ti 3D modeli nastali su kao rezultat rada u softveru Autodesk 3ds Max.

Jedna od glavnih karakteristika zbog kojih je 3ds Max i dostigao ogromnu svetsku popularnost jeste činjenica da je prilično jednostavan za učenje. Do osnovnih znanja koja će vam omogućiti da počnete samostalno da radite u ovom programu možete doći već posle nekoliko meseci usavršavanja. Nakon toga, od brzine kojom budete sticali nova iskustva zavisiće i kvalitet vaših idejnih rešenja koja kreirate u pomenutom programu.

AutoCAD – program koji ćete moći da primenite svuda

Danas je gotovo nemoguće zamisliti stručnjaka u oblasti dizajna enterijera, arhitekture i mnogih drugih inženjerskih profesija koji nije obučen za profesionalni rad u AutoCAD-u.

Međutim, brojne mogućnosti koje ovaj softver nudi i koje možete naučiti tokom kursa 3D modelovanja u AutoCAD-u uticale su na to da se usavršavanjem u korišćenju ovog programa ne bave samo studenti koji se obrazuju za navedena zanimanja, već i potpuni početnici koji žele da izgrade karijeru na osnovu poznavanja ovog programa i već pomenutog 3ds Maxa.

Naučite oba programa na jednom mestu

Ako ste kreativni i maštoviti, stalno nešto crtate i švrljate, onda su poslovi u oblasti dizajna, arhitekture ili inženjeringa uz poznavanje AutoCAD-a i 3ds Maxa vaša najbolja prilika da odlično zaradite. Ova dva programa možete savladati za svega godinu dana uz školovanje po najsavremenijem sistemu i iskusne predavače koji će vam pojednostaviti čitav proces usavršavanja.

Nakon što savladate dizajniranje trodimenzionalnih objekata, kompjutersko tehničko crtanje i modelovanje, napredne koncepte dizjana i sve ostalo što vas čeka tokom školovanja, bićete spremni da primenite svoja znanja u brojnim oblastima.

Prestižni sertifikati kao potvrda znanja

Stečene veštine omogućiće vam da uradite sve što zamislite u AutoCAD-u i 3ds Maxu, a da dobijete priliku da svoja znanja i dokažete na nekom od visokoplaćenih radnih mesta pomoći će vam priznati sertifikati.

Kao autorizovani Autodesk Training Center, ITAcademy vam omogućava da nakon školovanja dobijete prestižni sertifikat koji će predstavljati potvrdu vaše stručnosti za rad u softverskim paketima ove velike kompanije. Kombinacija znanja i pomenutih sertifikata omogućiće vam da se izdvojite od konkurencije i brzo dođete u situaciju da započnete svoju uspešnu karijeru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: