Najnovije

utorak 23. 5. 2017.

KCB: Nismo mi krivi što su Levija gađali tortom

Direktorka Kulturnog centra Beograda (KCB) Gordana Goncić izjavila je danas da ne smatra da je ta ustanova odgovorna za napad na francuskog filozofa Bernara Anrija Levija na Filmskom festivalu "Beldoks" , dok su suorganizatori debatnog programa festivala izrazili čuđenje jer se KCB nije izvinio niti zatražio istragu tog incidenta.

WoT – Chrysler K kontraverza i Wargaming sukob sa Youtuberom

Svedoci smo da se u World of tanks u poslednje vreme pojavljuje dosta novih premium tenkova čije su karakteristike poprilično bolje od sličnih standardnih vozila a posebno je to slučaj sa novim Chrysler K vozilom koje je pušteno u prodaju povodom The Grand Finals događaja. Youtuber Sirfoch je iz tog razloga napao Wargaming u svom predstavljanju ovog vozila a oni su odgovorili pretnjom da će mu ukinuti kanal na osnovu copyright zahteva što je izazvalo mnoge negativne reakcije u igračkoj i tjuberskoj zajednici.Svedoci smo da se u World of tanks u poslednje vreme pojavljuje dosta novih premium tenkova čije su karakteristike poprilično bolje od sličnih standardnih vozila a posebno je to slučaj sa novim Chrysler K vozilom koje je pušteno u prodaju povodom The Grand Finals događaja. Youtuber Sirfoch je iz tog razloga napao Wargaming u svom predstavljanju ovog vozila a oni su odgovorili pretnjom da će mu ukinuti kanal na osnovu copyright zahteva što je izazvalo mnoge negativne reakcije u igračkoj i tjuberskoj zajednici.

Fanovi biraju sledeći Final Fantasy rimejk

Dok nestrpljivo čekamo japanski RPG Final Fantasy XII: The Zodiac Age koji izlazi u julu, jedan od glavnih ljudi iza remastera ove PlayStation 2 igre, Takaši Katano, izjavio je da im je veoma bitno mišljenje fanova dok odlučuju kojem sledećem naslovu treba da se posvete.

Na današnji dan, 23. maj

1430 - Zarobljena je Jovanka Orleanka i predata Englezima, koji su je potom izveli na crkveni sud i 1431. osudili na smrt i spalili na lomači. 1498 - Na lomači