Subotica - Društvo - B92 Lokal

Konkurs za finansiranje projekata u kulturi u Subotici: Ko sve može da se prijavi i koji su rokovi?

Lokalna samouprava raspisala je konkurs za finansiranje ili sufinansiranje projekata u oblasti kulture na teritoriji Grada Subotice. Kako se navodi, konkurs se raspisuje za projekte koji se odnose na očuvanje, unapređenje i razvoj kulture i umetnosti i savremenog umetničkog stvaralaštva od značaja za Grad Suboticu.

Izvor: TV Subotica Subotica
Podeli
Foto: xbrchx/Shutterstock
Foto: xbrchx/Shutterstock

Pravo učešća na konkursu imaju ustanove, umetnička i druga udruženja registrovana za obavljanje delatnosti kulture, pojedinci (umetnici, saradnici, odnosno stručnjaci u kulturi), kao i drugi subjekti u kulturi, osim ustanova kulture čiji je osnivač Republika Srbija, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, koji se finansiraju shodno članu 74. Zakona o kulturi i ne mogu učestvovati na konkursima koje raspisuju njihovi osnivači, prenosi TV Subotica.

Rok za podnošenje prijava je 21. februar, a dodatne informacije mogu se dobiti radnim danima od 8,00 do 14,00 časova na telefon 024/626-884, 626-718 u Sekretarijatu za društvene delatnosti Gradske uprave Grada Subotice, ili na sajtu gradske uprave.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.