Šid - Servisne informacije - B92 Lokal

Radovi na nekim deonicama ka Šidu: Kako se odvija saobraćaj?

Na auto-putu E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, u smeru ka Šidu, od danas radovi na postavljanju odbojne ograde u razdelnom pojasu.

Izvor: Tanjug Šid
Podeli
Foto: Depositphotos/mrak.hr
Foto: Depositphotos/mrak.hr

Za saobraćaj je zatvorena preticajna traka, a saobraćaj se odvija voznom saobraćajnom trakom, saopstilo je JP "Putevi Srtbije".

Auto - put E-75, kod petlje Sirig, u smeru Novi Sad-Subotica, od danas do 21. maja, od 7 do 17 časova, radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije.

Saobraćaj je preusmeren na kolovoznu traku u smeru Subotica-Novi Sad, gde se saobraćaj odvijati dvosmerno. Saobraćaj se na uključenju i isključenju sa auto-puta, na petlju i sa petlje Sirig odvija neometano, uz dodatni oprez.

Auto-put E-75, petlja Beška-petlja Kovilj, smer Beograd-Novi Sad, do danas od 07 do 17 časova, radovi na čišćenju i pranju dilatacija i slivnika na mostu „Beška“.

Danas se radovi izvode u voznoj i zaustavnoj traci, dok se saobraćaj odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, na petlji Bačka Topola, u smeru Subotica-Novi Sad, do sutra radovi na rehabilitaciji puta izvode se sledećom dinamikom:

- danas od 9 do 13 časova obustava saobraćaja zbog radova koji se izvode na iskl?učenju sa auto-puta.

- sutra od 9 do 13 č., obustava saobraćaja zbog radova koji se izvode na uključenju na auto-put. Alternativni putni pravac tokom izvođenja radova je petlja Žednik i petlja Feketić.

Boljevci - Obrenovac do 10. maja na snazi obustava saobraćaja, produžavaju se radovi na sanaciji kolovoza. Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je auto-put Miloš Veliki, a iz pravca Boljevca ka Obrenovcu nema alternativnog putnog pravca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.