Ljubimac na B92.net

Kako izgleda kad mačka pozove društvo u kuću? (VIDEO)

Životinje nekad zaista umeju da nas iznenade svojom snalažljivošću!

Izvor: zivotinje.rs
Podeli
Foto: Waggle TV / Youtube Screenshot
Foto: Waggle TV / Youtube Screenshot

Jedna mačka i nekoliko malenih pasa odlučili su da savladaju vrata koja su se isprečila ispred njih kada su odlučili da naprave 'žurku' u kući.

Pogledajte kako je mačka uspela da napravi plan "provale" u kuću i sa kakvim nestrpljenjem njeni drugari čekaju da im se oslobodi put.

Izvor: zivotinje.rs

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Nesvakidašnji prizor: Medved sa gumom za kupanje uživa u dvorištu kuće

Na Jutjubu je objavljen snimak na kojem se vidi kako crni medved uzima gumu za kupanje i stavlja je oko svog stomaka. Iako je ovaj potez nasmejao mnoge korisnike društvenih mreža, bilo je i onih koji su autora snimka upozorili na opasnost, s obzirom na to da je rekao kako ovo nije njegov prvi susret sa crnim medvedom. Dan ranije muškarac je video kako medved jede hranu iz smeća, a primetio ga je i kod bazena. Pogledajte video-snimak:

Zanimljivosti ponedeljak 21.08. 08:45 Komentara: 1

Spasao papagaja iz neljudskih uslova, a on svoju sreću iskazuje plesom

Mnogi misle da je briga o papigama nije zahtevna, ali to nije tako. Potrebno im je mnogo pažnje i nije lako držati ih u domu. Ovaj mališan je bio zanemarivan punih četrnaest godina i zbog toga počeo da kida sam sebi perje. Ali, ovaj čovek sa snimka mu je spasao život i pokazao mu šta je ljubav. Otkako je u njegovom domu, Guči ne prestaje da pleše. Obožava sve vrste muzike i oduševi se čim čuje bilo kakvu melodiju. Njih dvojica su nerazdvojni, a njihov ples pogledajte u videu:

Zanimljivosti nedelja 13.08. 08:45 Komentara: 3
strana 1 od 189 idi na stranu