Ljubimac na B92.net

Čudo u Žabari: Krava Reska otelila trojke

Nije retkost da krava oteli dva teleta, ali tri i više jeste, a to se upravo dogodilo u selu Žabari kod Topole, gde je krava Reska otelila tri teleta - dva muška i jedno žensko.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock / ilustracija
Foto: Thinkstock / ilustracija

Vlasnik Srđan Đorđević kaže da je Reska dosad već dva puta otelila blizance, ali trojke nikada.

"Na svet je prvo došlo muško tele, a zatim žensko. Kako je običaj, otišli smo u kuću da popijemo kafu i rakiju. U međuvremenu, sin Mihailo je otišao da ih obiđe i video je da su pošle nogice i da ćemo dobiti još jedno tele. Požurili smo i dobili još jednog zdravog bika", ispričao je Srđan.

On je dodao da su u pomoć, prilikom teljenja krave, pritekle i komšije.

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Zna ljubimac ko je krivac...

Jedna Amerikanka okrivljena je za ubistvo svog supruga, kome je svedok bio niko drugi do njegov papagaj. Glena Duram (49) iz Mičigena je optužena da je, u maju 2015. godine, ubila svog muža Martina (46) ispalivši u njega pet hitaca iz pištolja.

Zanimljivosti petak 21.07. 15:30 Komentara: 0

Njegovo veličanstvo - carski pingvin

Zbog svog uspravnog i elegantnog držanja, visine koju nijedna vrsta pingvina ne može da dosegne, podignute glave, ali i lepote kojom kao da se ponose, dobili su naziv carski pingvini. Njihovo carstvo nalazi se između šezdeset šestog i sedamdeset sedmog stepena geografske širine, na Antarktiku, i pluta morem. Sami ga nikada ne bi napustili, ali se ipak desi da poneki pingvin zaluta van ovih granica, ali i da bude odveden u zatočeništvo u kome život može biti prijatniji, ali ne tako carski.

Zanimljivosti petak 21.07. 08:40 Komentara: 5
strana 1 od 187 idi na stranu