Ljubimac na B92.net

Veterinari spasli puža kom je neko polomio kućicu

Mnogi puževi ginu pod ljudskim nogama, ali za razliku od većine prolaznika, koji žurno napuštaju “mesto zločina”, jedna ljubiteljka životinja je puža kog je nagazila odnela veterinaru.

Index.hr Izvor:
Podeli
הקליניקה / Facebook
הקליניקה / Facebook

Kao što se vidi na fotografijama objavljenim na strani klinike HaClinica iz Tel Aviva na Fejsbuku, veterinari su uspeli da pruže pužu još jednu šansu.

Nakon operacije spajanja raspale kućice, puž je hospitalizovan u tegli punoj ukusne hrane, u kojoj će boraviti do potpunog oporavka. To može potrajati od nekoliko nedelja do čak nekoliko meseci.

.

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Zna ljubimac ko je krivac...

Jedna Amerikanka okrivljena je za ubistvo svog supruga, kome je svedok bio niko drugi do njegov papagaj. Glena Duram (49) iz Mičigena je optužena da je, u maju 2015. godine, ubila svog muža Martina (46) ispalivši u njega pet hitaca iz pištolja.

Zanimljivosti petak 21.07. 15:30 Komentara: 0

Njegovo veličanstvo - carski pingvin

Zbog svog uspravnog i elegantnog držanja, visine koju nijedna vrsta pingvina ne može da dosegne, podignute glave, ali i lepote kojom kao da se ponose, dobili su naziv carski pingvini. Njihovo carstvo nalazi se između šezdeset šestog i sedamdeset sedmog stepena geografske širine, na Antarktiku, i pluta morem. Sami ga nikada ne bi napustili, ali se ipak desi da poneki pingvin zaluta van ovih granica, ali i da bude odveden u zatočeništvo u kome život može biti prijatniji, ali ne tako carski.

Zanimljivosti petak 21.07. 08:40 Komentara: 5
strana 1 od 187 idi na stranu