Ljubimac na B92.net

Drugari: Pas se u šumi sprijateljio sa lanetom (VIDEO)

Kada je jedan nemački ovčar krenuo u svoju uobičajenu šetnju obližnjom šumom, nije ni sanjao kakvog će drugara tamo upoznati.

Izvor: zivotinje.rs
Podeli
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Pas se, naime, iz šetnje vratio u društvu malenog medenog laneta.

Iako video traje svega 15 sekundi, on je ovih dana postao pravi hit na internetu, jer su ljudi oduševljeni mirnoćom dva stvorenja koja ne viđamo često u društvu. Osim toga, maleno lane nije pokazalo strah, već je, naprotiv, radoznalo prošlo kameri i psu.

Pogledajte kako je susret izgledao.

Izvor: zivotinje.rs

Prati B92 na Viberu

Zanimljivosti

Zna ljubimac ko je krivac...

Jedna Amerikanka okrivljena je za ubistvo svog supruga, kome je svedok bio niko drugi do njegov papagaj. Glena Duram (49) iz Mičigena je optužena da je, u maju 2015. godine, ubila svog muža Martina (46) ispalivši u njega pet hitaca iz pištolja.

Zanimljivosti petak 21.07. 15:30 Komentara: 0

Njegovo veličanstvo - carski pingvin

Zbog svog uspravnog i elegantnog držanja, visine koju nijedna vrsta pingvina ne može da dosegne, podignute glave, ali i lepote kojom kao da se ponose, dobili su naziv carski pingvini. Njihovo carstvo nalazi se između šezdeset šestog i sedamdeset sedmog stepena geografske širine, na Antarktiku, i pluta morem. Sami ga nikada ne bi napustili, ali se ipak desi da poneki pingvin zaluta van ovih granica, ali i da bude odveden u zatočeništvo u kome život može biti prijatniji, ali ne tako carski.

Zanimljivosti petak 21.07. 08:40 Komentara: 5
strana 1 od 187 idi na stranu