Ljubimac na B92.net

Izbacili slepu ženu i njenog psa iz aviona

Slepa žena iz američke države Mejn rekla je danas da su ona i njen pas vodič izbačeni s leta kompanije Amerikan erlajns (American Airlines) pošto je tražila drugo sedište.

Izvor: Beta
Foto: Thinkstock.com
Foto: Thinkstock.com

Su Martin je kazala da su se ona, njen suprug i njen pas vodič Kvan ukrcali na avion iz Vašingtona za Dalas 1. marta i da je pitala stjuardesu da li može da se premesti na sedište u drugom redu, gde je bilo prostora i za njenog nemačkog ovčara.

Martinova je rekla da je stjuardesa odbila njenu molbu i da joj je putnik iz prve klase ponudio potom svoje mesto, što je ona prihvatila. Tada ju je, prema njenim rečima, stjuardesa zamolila da napusti avion ,uz obrazloženje da nije bezbedno da ona ostane u avionu.

Portparolka Amerikan erlajnsa rekla je da avio-kompanija istražuje te navode.

Vesti

Vozači, pazite na ježeve!

Hrvatski Centar za zaštitu životinja i prirode "Key" upozorio je vozače da povećaju oprez, posebno u sumrak i noću, kako bi se smanjio broj nastradalih ježeva na hrvatskim putevima.

Vesti ponedeljak 27.03. 12:33 Komentara: 8

Kornjača progutala 915 novčića

Veruje se da bacanje kovanica u fontanu donosi sreću i popularno je sujeverje, međutim slično uverenje donelo je probleme jednoj morskoj kornjači na Tajlandu iz koje su veterinari uklonili 915 novčića.

Vesti ponedeljak 6.03. 14:11 Komentara: 3
strana 1 od 140 idi na stranu