Ljubimac na B92.net

Izbacili slepu ženu i njenog psa iz aviona

Slepa žena iz američke države Mejn rekla je danas da su ona i njen pas vodič izbačeni s leta kompanije Amerikan erlajns (American Airlines) pošto je tražila drugo sedište.

Izvor: Beta
Pošaljite komentar
 1. @mda, a mozda joj je i muz slabovid. Svakako ti psi su trenirani i trebaju da budu sa vlasnikom u bilo kom trenutku. Ali naravno mora neko da prokomentarise sa glupim komentarom.
   (AVE BELI, 17. mart 2017 11:34)

  # Link komentara

 2. a sta ce joj pas u kabini aviona ako je bila sa muzem? mogla je da ga povede u posebnoj kucici za pse u prtljaznom prostoru aviona.
   (mda, 16. mart 2017 18:02)

  # Link komentara

 3. Nije ovde stjuardesa problem, već je ovo sistemsko pitanje. Stjuardesa ne sme da premesti slepu osobu sa psom vodičem u tzv. red sa proširenjem između sedišta, zato što procedura striktno zabranjuje da na prolazu za izlaz za slučaj opasnosti bude bilo šta na podu (uključujući, naravno i psa, pogotovo krupne rase kao što je nemački ovčar). Procedura takođe striktno zabranjuje da u sedištu prve klase sedi bilo ko ko nije platio kartu prve klase. Možda je u ovoj situaciji rešenje bilo da stjuardesa premesti supruga ili nekog drugog potnika kako bi se u tom redu napravilo mesta da pas može da komotno sedne na pod između dva reda sedišta. U svakom slučaju, malo dobre volje rešilo bi problem. Izbacivanje sa leta, sasvim sigurno, pokazuje da dobre volje nije bilo.
  (Sistemska bahatost i nepoštovanje, 16. mart 2017 13:57)

  # Link komentara

 4. Sramota!!
  (Annie, 16. mart 2017 08:32)

  # Link komentara

 5. VELIKO IZVINJENJE I DOŽIVOTNU BESPLATNU KARTU American Airlines MORA DA PRUŽI GOSPOĐI A STJUARDESA MORA DA DOBIJE OTKAZ inače će kompanija nestati kad je dovate komentari putnika i naročito konkurencije.
  (misko, 15. mart 2017 12:36)

  # Link komentara