Eliksir grupa donirala knjige u vrednosti od 100.000 dinara

Povodom Sajma knjiga i akcije izdavačke kuće Samizdata B92, Eliksir grupa donirala je bibliotekama u Šapcu i Negotinu, opštinama u kojima ima svoje fabrike, knjige u vrednosti od 100.000 dinara kako bi povećali bibliotečki fond i dostupnost knjiga građanima.

Izvor: B92
Podeli
Zorica Pavlović / elixirgroup.rs
Zorica Pavlović / elixirgroup.rs

Kao kompanija koja je lider u društveno odgovornom poslovanju i aktivnostima, kao i u humanitarnim donacijama, Eliksir nastoji da podrži brojne kulturne manifestacije i institucije u sredinama u kojima ima svoje pogone, između ostalog, i na nacionalnom nivou, uključujući se u edukativne akcije kakva je Bitka za znanje.

“Pomažemo siromašne i kroz narodne kuhinje ili svakodnevnu dostavu hrane preko organizacije Humano srce Šapca, ali želimo da pomognemo I kada je reč o neophodnoj 'duhovnoj hrani' koja je takođe potrebna građanima, ali je sve manje dostupna velikom delu populacije. Pomažući biblioteke, pomažemo i dostupnost kulturnih i edukativnih sadržaja građanima Srbije. Eliksir grupa nastoji da. svoj poslovni uspeh zasnovan na visokim društveno odgovornim standardima, podeli ne samo sa svojim zaposlenima već i širom zajednicom”, rekla je Zorica Popović, direktorka Eliksir grupe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 28 idi na stranu