Besplatni koncert i projekcije filmova u Dvorani Doma Sindikata

Povodom 60 godina postojanja Dvorane Doma Sindikata i početka njene rekonstrukcije, 30. juna od 20 časova biće organizovan besplatan koncert na kome će nastupiti Umetnički ansambl Ministarstva odbrane "Stanislav Binički" na čelu sa dirigentom Vojkanom Borisavljevićem i umetnici od kojih je većina započela svoje karijere upravo na sceni Dvorane Doma Sindikata.

Izvor: B92
Podeli

Specijalni gosti večeri biće Đorđe Marjanović, Leo Martin, Lane Gutović, Nebojša Dugalić, Legende, Dušan Svilar, Jadranka Jovanović, Ljiljana Stjepanović, Boris Bizetić, Mina Lazarević, Oliver Njego, Bilja Krstić i Bistrik, Nada Pavlović, Ana Sofrenović, Žarko Dančuo, Beti Đorđević, Branislav Petrušević Petrući, Suncokret, Ekstra Nena, Zoran Leković, Merima Njegomir, Đura Mornar, Dušica Novaković, Milan Šević, i grupa Zana.

Drugi kontigent karata za koncert 30. juna posetioci će moći da preuzmu uz ličnu kartu od utorka 27. juna od 12h na blagajni Dvorane Doma Sindikata. Svaki posetilac će moći da podigne maksimalno dve ulaznice.

Pored velikog koncerta, i sve bioskopske projekcije toga dana će biti potpuno besplatne. Filmovi koje će publika moći besplatno da pogleda su: Sila privlačnosti, Ričard roda, Plesačica, Pariz može da sačeka, Putovanje, Mesečina, Male tajne velikog latino zavodnika, Fatalni ishod i Ledi Magbet.

Dvorana Doma sindikata je svečano otvorena 13. juna 1957. godine. Od te godine pa do danas u Domu sindikata su se održavali, i dalje se održavaju, različiti kulturni događaji od značaja za Beograd, ali i za celu zemlju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 9 idi na stranu