Predstava "Dobrodošli u Srbiju" izvedena po 350. put

Predstava "Dobrodošli u Srbiju" Dragana Jovanovića, autora teksta i nosioca glavne uloge, izvedena je po 350. put u Zvezdara teatru.

Podeli

"Dobrodošli u Srbiju" jedna je od najtraženijih predstava Zvezdara teatra za koju interesovanje publike nije prestalo ni nakon 11 godina od premijere.

Broj gledalaca bliži se cifri od 95.000. Dragan Jovanović, čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu, kao vlasnik agencije vodio je putnike (publiku) na nesvakidašnje putovanje kroz Srbiju, a goste dočekao u maniru pravog dobrog domaćina.

Ekipu predstave pored Jovanovića čine i Anđela Jovanović, Nina Nešković, Bojana Matović, Anđelka Simović, Aleksandra Sekulić, Milica Miletić i Jovana Ćirić.

Važan deo predstave čine i video radovi, a filmske uloge odigrali su Rade Marković, Dejan Matić, Branka Pujić, Ivan Isailović, Milica Usanović, Milica Mandić i Jasmina Stoiljković.

Za ulogu u ovoj predstavi Jovanoviću je dodeljena nagrada za najbolje glumačko ostvarenje večeri na festivalu "Nušićevi dani" u Smederevu 2007. godine. Predstava "Dobrodošli u Srbiju" biće na repertaoru 5. i 12. juna, a ulaznice su u prodaji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu