Stoto izvođenje predstave "Muškarčine"

Predstava "Muškarčine" u režiji Milene Bogavac i Vojislava Arsića, biće 100. put izvedena večeras u Bitef teatru. Tim povodom "Reflektor teatar" okupio je 100 uspešnih i ostvarenih muškaraca u Srbiji sa željom da pošalje poruku o važnosti promocije pozitivnih vrednosti i značaju koji kultura ima u edukaciji građana.

Izvor: Tanjug
Podeli
Reflektor teatar / Facebook
Reflektor teatar / Facebook

Predstava "Muškarčine" je premijeru imala u novembru 2012. godine i do sada je izvedena 99 puta u devet zemalja i 35 gradova i do sada je "prešla" 23.832 kilometara.

"Muškarčine" odgovara na pitanja šta znači biti pravi muškarac u Srbiji danas i šta uopšte predstavlja muškost. Koautori i izvođači su Alek Surtov, Đorđe Živadinović Grgur, Jovan Zdravković, Marko Panajotović, Nikola Pavlović, Rastko Vujisić i Uroš Novović.

U akciji "Reflektor teatra" - "100 za 100" učestvovali su, između ostalih, Robert Čoban, Vlatko Sekulović, Boris Trivan, Ivan Lalić, Marko Šelić Marčelo, Branko Rosić, Branislav Trifunović, Rambo Amadeus, Vuk Vučkovič, Aleksandar Gatalica, Marko Somborac, Bojan Gluvajić, Lazar Džamić, Srđan Vuk Stankov, Milojko Božović, Milan Lane Jovanović, Aleksandar Simić, Vladan Slavković, Dušan Jovanović, Marko Lekić, Predrag Rajković koji svojim delovanjem u oblasti kulture, sporta, obrazovanja i poslovanja, šalju poruku o pozitivnim vrednostima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 12 idi na stranu