Marilyn Manson predstavlja novi album – “Heaven Upside Down“

Dve godine nakon objavljivanja, za mnoge iznenađujuće zrelog goth – metal albuma, “The Pale Emperor“, Marilyn Mason je tu sa novim albumom!

Izvor: B92
Podeli
foto: promo
foto: promo

Na novom albumu, Marilyn je obradio puno tema između kojih se definitivno izdvajaju nasilje, seks, politika, ali i romantika. U pesmi “KILL4ME“, Manson traži od svojih fanova da mu se brutalno zavetuju na vernost, dok pesmom “SAY10“, koju krasi interesantni trap instrumental, zalazi u nove muzičke pravce sa stavom “ja sam legenda, nisam basna“.

Bend koji je radio na novom albumu “Heaven Upside Down“ čine kompozitor filmske muzike Tyler Bates koji svira gitaru i klavijature, zatim bivši bubnjar benda The Dillinger Escape Plan Gil Sharone, kao i basista Twiggy Ramirez, koji nije svirao na prošlom izdanju “The Pale Emperor“. Marilyn Manson poverio je produkciju, miks i master albuma već pomenutom saradniku Tyleru Batesu, dok je sam bio zadužen za tekstove pesama.

Tokom snimanja desetog studijskog izdanja preminuo je Mansonov otac – Hugh Warner, koji je postao glavna inspiracija, a pesma koja zatvara album “Saturnalia“ je posvećena upravo njemu. Manson je trenutno povređen usled pada jednog dela metalne konstrukcije na njega, tokom Hammerstein Ballroom koncerta u Njujorku, te je bio primoran da nekoliko narednih koncerata odloži do daljnjeg.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20 idi na stranu