Oduševljenje programom Exita širom sveta

"Exit" festival počinje za devet dana, a sa svih strana sveta pristižu pohvale ovogodišnjem programu, te dodatnom, nultom danu kada na tvrđavu u sredu 5. jula dolaze "The Killers" i Džef Mils.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Youtube Screenshot/EXIT Festival
Foto: Youtube Screenshot/EXIT Festival

Među zvezdama naredne četiri noći izdvajaju se i Lijam Galager, "Years & Years", Džejson Derulo, Roisin Marfi, Pol Kalkbrener, "Solomun i Dixon", Nina Kraviz, "Jesus and Mary Chain", "Rag''n''Bone Man", "Hardwell", Džejk Bag, "The Damned", i još stotine drugih.

Globalni mediji poput "Gardijana", "Mirora" i "Voga" oduševljeni su programom nazivajući ovogodišnje zvezde "blokbaster hedlajnerima", a velika potvrda stigla je i od Bi-Bi-Sija, koji je pre nekoliko dana napisao: "Ovakav program govori za sebe i Exit čvrsto svrstava među najbolje festivale sveta".

Nestrpljenje raste i među domaćim poznatim ličnostima, koje su za ovogodišnji "Exit" složne u oceni da nas očekuje specijalno, veće i jače izdanje nego ikad.

Svoj dolazak na festival najavila je glumica Anica Dobra koja je istakla da je veliki fan "The Killers"-a, a popularni radijski tandem iz Novog Sada Daško i Mlađa potvrdio je da će da "džedže" na tvrđavi svih pet dana.

Poznati di-džej Marko Nastić i programski direktor "Play radija" Nemanja Kostić opisuju program "Exit" festivala kao najbolji do sada.

Poznati glumac Viktor Savić naročito se raduje eksplozivnoj satnici "mts Dance Arene".

"Ove godine na Exit dolaze stvarno svi živi! Meni je Dance Arena poseban doživljaj, jer je to mesto gde dolaze broj jedan di-džejevi na svetskoj sceni, tamo se stalno nešto dešava i živim za tih pet dana. Ove će godine Exit izgleda nadmašiti i sam sebe".

Perjanica domaće, ali i svetske klupske scene Tijana Todorović ističe da često ne znamo šta imamo.

"Exit festival treba posetiti zbog toga što je specijalan, verujte mi na reč. Ljudi koji žive ovde i ne putuju često, ne odlaze na muzičke festivale po svetu, često možda i ne cene dovoljno posebnost Exit festivala", zaključuje Todorović.

"Ako verujete nekome ko se 17 godina bavi muzičkim biznisom i poslednje tri je na turneji širom sveta, verujte mi da je Exit zaista vrlo, vrlo poseban", dodala je ona.

Aktulne cene četvorodnevnih ulaznica za "Exit" (6-9. jul) od 7.490 dinara važiće do 30. juna.

Trenutno se najviše traži paket pod dobro poznatim imenom "Exit Avantura", a koji na četiri dana "Exit"-a, za dodatnih samo 500 dinara dodaje i još tri dana "Sea Dance" festivala, od 13. do 15. jula.

Za dodatnih samo 1.490 dinara u prodaji su i petodnevne ulaznice koje obuhvataju i koncert "The Killers" na glavnoj bini "Exit"-a 5. jula, a uz svaku ulaznicu slobodan je ulaz i na specijalni "Guarana No Sleep" festival.

Najkasnije do 30. juna važiće i cena pojedinačnih ulaznica koje se kreću od 2.990 dinara za "The Killers" (5. jul), 2.490 za četvrtak (6. jul), 2.590 za petak (7. jul), 2.990 za subotu (8. jul) i 2.590 dinara za nedelju (9. jul).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu