Ko su “novi ljudi”?

Izvor: B92
Podeli

Prema rečima Ivana Ristića, kompilacija ima za cilj da predstavi izvođače koji su manje afirmisani ali svojim kvalitetom zaslužuju da se za njih više čuje.

“Na ovom albumu je mesto našlo 13 traka, i svaka je specifična i jedinstvena na svoj način. Izvođači koji su na njoj su svojim radom već sad pokazali da se na njih može ozbiljno računati i ovo izdanje treba da buder vetar u leđa da nastave sa kvalitetnim radom”, navodi Ristić.

Dodaje i da My People želi sebe da predstavi kao platformu gde se mladim izvođačima pruža šansa da se za njih više čuje, i da se nađu u odabranom društvu.

“Pored toga što već godinama promoviše domaći hip hop scenu kroz portal i YouTube kanal sa autorskim emisijama, My People ovom kompilacijom u prvi plan stavlja svoj My People Label koji u svom katalogu ima preko 100 izdanja, ali je ovo prvo koje dobija i svoj zvanični i fizički disk i ima čast da otvori i taj segment izdavaštva”, dodaje Ristić.

My People presents New People Vol 1 možete preslušati i kupiti na svim digitalnim muzičkim servisima (Deezer, iTunes, Spotify, Google Play, Klicktrack...) a uskoro će se u prodaji naći i fizički nosač zvuka.

Za sve informacije posetite www.mypeople.in.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 27 idi na stranu