Novi spot grupe "Van Gog"

Grupa "Van Gog" ponovo je iznenadila svoju vernu publiku snimivši spot za pesmu "Neumeren u svemu", a neki od fanova našli su se u spotu koji je ekranizovan na rođendanskom koncertu grupe, održanom u Bel ekspo centru u Beogradu, krajem novembra 2016. Ali tu nije kraj iznenađenjima.

Podeli
Printscreen YouTube/Music Van Gogh
Printscreen YouTube/Music Van Gogh

Ljubitelji dobrog rok zvuka moći će da čuju Van Gog i na festivalu Egzit 5. jula ove godine. Između ostalih nastupa koje će ovaj bend održati tokom letnje turneje "Licem u lice", 5. jula svojim koncertnim nastupom obogatiće i nulti dan festivala Egzit na glavnoj bini, kao gost velike svetske muzičke atrakcije, grupe "Kilers"!

Tokom karijere duge trideset godina, "Van Gog" je titulu "istrajnih" poneo više puta, između ostalog, jedino je njima pošlo za rukom da prestižnu MTV regionalnu nagradu dobiju dva puta i to 2007. u Minhenu i 2014. u Glazgovu!

Bend je od objavljivanja svog prvog albuma 1986. godine, pa sve do danas, prešao dragoceni, iskustvom popločani put i uspeo dostojanstveno da zadrži svoj prepoznatljivi stilski izraz! Svakim novim albumom, svom slojevitom muzičkom stilu je znao ukusno da doda uvek po neki novi kreativni "začin".

Danas nam "Van Gog" ,kroz svoj zvuk i stihove, nudi paletu različitih energetskih i emotivnih nivoa. Težeći perfekciji, vremenom grupa nije izgubila neposrednost u kontaktu sa publikom, koju danas čini armija različitih generacijskih istomišljenika. Sa svog, za sada poslednjeg studijskog albuma "Neumeren u svemu", istoimena numera je nakon snimljenih spotova za pesme "Nešto vuče me dole", "Anđele moj brate", "Prva i poslednja kap" " Skačem skači" dobila i svoju "live" ekranizaciju.

Energija koju spot i pesma emituju najbolje potvrđuje zašto su "Kilers" prepoznali scensku i muzičku posebnost u grupi "Van Gog" i zašto Đule, Srba i ekipa, već pune tri decenije važe za majstore velikih rok koncerata!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 25 idi na stranu