Roišin Marfi i Džejson Derulo na Exitu

Nakon što su svoj dolazak na Petrovaradinsku tvrđavu ovog jula potvrdili "Kilers", Liam Galager, "Years & Years", "Rag'n'Bone Man", Džejk Bag, Hardvel i drugi, ovogodišnji program "Exit" festivala postao je još jači sa dva nova hedlajnera.

Podeli
Foto: Exit
Foto: Exit

Popularni američki pevač Džejson Derulo nastupiće 8. jula na glavnoj festivalskoj bini, a dan kasnije pevačica grupe Moloko Roišin Marfi.

Sa čak 11 platinastih singlova prodatih u preko 50 miliona primeraka i tri milijarde YouTube pregleda za više od 20 miliona fanova na društvenim mrežama, Derulo je danas u najužem krugu vodećih svetskih muzičkih zvezda i to sa svega 27 godina.

Platinasti tiraži dobro su poznati muzičkoj divi 21. veka Roišin Marfi u nedelju dolazi na Exit sa tri albuma objavljena u protekle tri godine. Svojim upečatljivim nastupima osvojila je vodeće svetske festivale, a na Exit se vraća nakon što je 2003. godine na njemu proslavila svoj rođendan koncertom koji je ušao na listu jednog od najboljih u istoriji novosadskog festivala.

Zajedno sa grupom Moloko, Roišin Marfi važi za jednu od ključnih figura muzičke scene kasnih 90-ih, uz neprikosnovene hitove i sada već muzičke klasike "The Time is Now", "Sing it Back" i "Forever More". Paralelno je započela i solo karijeru, a njena dva albuma "Ruby Blue" i "Overpowered", etablirali su je kao ikonu moderne pop kulture. Od 2014. do danas lansirala je tri albuma "Mi Senti", "Hairless Toys" i još uvek aktuelni "Take Her Up To Monto".

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu