Konkurs za učešće bendova na Nišvilu uz pomoć NIS-a

Muzički konkurs "Imaš li žicu za Nišvil?" otvoren je do 6. avgusta, a omogućava mladim, talentovanim i neafirmisanim bendovima da nastupe na najvećem džez festivalu u regionu „Nišvil“, koji se održava uz podršku NIS-a.

Podeli

Svi koji žele da učestvuju mogu da na mejl nisville@nis.eu pošalju zvučni ili video zapis jedne pesme svog benda. Potom će stručni žiri „Nišvila“ odlučiti koja tri demo snimka su najbolja, a njihovi autori će osvojiti nastup na ovom festivalu.

Žiri čine renomirani muzičari i stručnjaci: direktor „Nišvil“ festivala Ivan Blagojević, umetnički direktor Branislav Dejanović, pijanista i frontmen benda „Eyot“ Dejan Ilić; gitarista i lider benda „Krembou“ Dušan Milenković i džez kritičar Slobodan Aranđelović.

Pobednici će biti proglašeni 10. avgusta, a rezultati konkursa objavljeni na sajtu i fejsbuk stranici NIS-a, kao i na internet prezentaciji „Nišvil“ festivala. NIS će pobedničkim bendovima ovog konkursa obezbediti nastup na Youth stage-u najposećenijeg dana festivala, profesionalni snimak nastupa, komplet ulaznica za sve članove benda, kao i smeštaj.

Svi zainteresovani više informacija mogu da pronađu na sajtu NIS-a: www.nis.eu/nisvil-2014

NIS već šestu godinu zaredom podržava „Nišvil“ u okviru programa „Kultura bez granica“ čime nastoji da doprinese promociji kulturnih vrednosti i razvoju umetnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 44 idi na stranu