Džesi Ver i Moderat 12. 9. u Podgorici

Internacionalni muzički festival “Electronic Beats” u organizaciji Dojče Telekoma 12. septembra na Stadionu malih sportova u Podgorici, a zvezde večeri biće Džesi Ver, Moderat i Kate Boy.

Podeli

Džesi Ver (Jessie Ware) je britanska alternativna R&B pevačica, poznata po svom elegantnom vokalu. Svet je pre dve godine osvojila hitom “Wildest Moment” i debi albumom “Devotion”, koji je pobrao odlične kritike. Njen najnoviji singl, “Tough Love” predstavlja snažnu nju-ejdž baladu koja je nagrađena pohvalama, podjednako stučne javnosti i njenih fanova.

Kate Boy je elektro-pop bend iz Stokholma, koji čine australijska pevačica Kejt Ekherst i švedski muzičari Hampus Nordgren Hemlin, Oskar Sikov Enstrom i Markus Dekstegen iz grupe Rocket boy. Međunarodno su postali popularni zahvaljujući sinlovima “Northern lights” i “In your eyes“.

Moderat je naziv muzičkog projekta iz Berlina. Započet je 2002, saradnjom Sacha Ringa, poznatijeg kao Apparat i Gernota Bronserta i Sebastiana Szarya, u svetu elektronske muzike poznatijih kao Modeselektor. I Apparat i Modeselektor predstavljaju Berlinsku scenu elektronske muzike na sebi svojstven način, a upravo zahvaljujući kontrastu njihovih muzičkih orijentacija nastao je jedan od najvećih albuma elektronske pop muzike.

Karte za koncert su ekskluzivno dostupne na stranici www.electronicbeats.net , dok će od ponedjeljka, 28. jula moći da se kupe u četiri T-Centra u Podgorici, po ceni od 5 eura. Korisnici Crnogorskog Telekoma će takođe imati mogućnost da dobiju besplatne karte učešćem u onlajn nagradnom takmičenju koje će biti organizovano tokom avgusta i septembra.

“Electronic Beats” (EB) je internacionalni muzički program u organizaciji Dojče Telekoma. Osim nastupa i koncerata koji se organizuju širom Evrope, “Electronic Beats” takođe kvartalno obajvljuje magazin i audio/video aplikacije, uz najnovije vesti iz sveta elektronske muzike. Osim toga, fanovima savremene muzike posvećena je online medijska platforma www.electronicbeats.net.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 44 idi na stranu