Ovo su tri najgledanija filma u domaćim bioskopima ove nedelje

Filmski centar Srbije i ove nedelje donosi listu najgledanijih filmova u domaćim bioskopima.

Izvor: B92
Podeli
Thinkstock
Thinkstock

Treće mesto po gledanosti u bioskopima širom Srbije ove nedelje drži superheroj "Spajdermen 3 - povratak kući". Glavnog glumca u filmu vrednom 175 miliona dolara tumači Tom Holand i za njega je ova uloga ostvarenje dečačkog sna.

Ovaj mladi glumac je plesač i gimnastičar i to mu je pomoglo prilikom snimanja scena, a često koristi priliku da i van filma pokaže ove svoje talente. Tako je skoro u američkom muzičkom rijalitiju imitirajući poznatu pevačicu Rianu odigrao koreografiju iz spota za pesmu "Umbrella".

Na drugom mestu nalazi se film "Planeta majmuna - Rat", poslednji deo popularne blokbaster franšize. Zajednica genetski modifikovanih majmuna koju predvodi inteligentna šimpanza Cezar, ulazi u krvav obračun sa vojskom ljudi.

Zanimljivo je da je film sniman na 65 milimetarskoj traci, zahvaljujući kojoj su majmuni dobili još bolji i realniji izgled.

Najgledaniji i ove nedelje je film "Grozan ja - treći deo".

Svi prethodni delovi uključujući i Malce predstavljaju pravi bum širom sveta i ujedno ga obožavaju i odrasli i deca, a kako bi zaustavili pirateriju u bioskope je stizao pod pseudonimom Dabl Babl.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 39 idi na stranu