Urnebesna tragikomedija "Moj sastanak na slepo" uskoro u bioskopima

Od reditelja filma "Sofija Šol" (Sophie School) nominovanog za Oskara, u domaće bioskope stiže nemačka tragikomedija "Moj sastanak na slepo", zasnovana na istinitim događajima.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Film govori o slabovidom čoveku, koji je svoj nedostatak godinama skrivao od drugih i koji pobeđuje nedaće svojom izvanrednom odlučnošću da ispuni svoj san i zaposli se u luksuznom hotelu.

"Moj sastanak na slepo" nam donosi na veliko platno toplu istinitu priču o Saliji (Kostja Ulman), perspektivnom studentu koji je još u tinejdžerskim danima gotovo izgubio vid.

Umesto da posluša sve one koji ga savetuju da prihvati činjenicu da mu gubitak vida ograničava život i želje, on se uporno drži svojih snova. Ne spominjući nikome svoju slabovidost, dobija mesto pripravnika u najprestižnijem hotelu u Minhenu.

Odlučan i uporan, uspeva da nadmaši sva očekivanja i iz naizgled bezizleznih situacija izvlači se uz pomoć svog podrugljivog ali mudrog prijatelja Maksa (Jakob Mačenc).

Međutim, kad se zaljubi u Lauru (Ana Marija Mjuhe), obmana koju je tako pažljivo isplanirao, počinje da puca po šavovima.

Film će se u bioskopima širom Srbije naći od 29. juna.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 38 idi na stranu