Šeldon iz "Štrebera" najplaćeniji TV glumac

Četiri glavna glumca iz popularne serije “Štreberi” (The Big Bang Theory) nalaze se na vrhu liste najplaćenijih glumaca na televiziji u 2016.

Independent
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

Džim Parson,s koji igra Šeldona, na prvom je mestu već drugu godinu zaredom, a procenjuje se da je prošle godine inkasirao 25,5 miliona dolara od svoje uloge.

Njegove kolege Džoni Galeki (Lenard), Sajmon Helberg (Hauard) i Najar Kunal (Radž), su na drugom, trećem i četvrtom mestu.

Kada je reč o glumicama, na vrhu liste je Sofija Vergara, koja je prošle godine zaradila 43 miliona dolara zahvaljujući raznim ulogama. Na drugom mestu nalazi se zvezda serije "Teorija velikog praska" Kejli Kuoko (30) sa zaradom od 24,5 miliona dolara. Kejli zarađuje milion dolara po epizodi serije.

Na trećem mestu je komičarka, glumica i autorka serije "The Mindy Project" Mindi Kaling (37) sa 15 miliona dolara. Mindi se prošle godine nalazila na osmom mestu.

Među prvih 15 nalaze se i Elen Pomeo (4), Mariška Hargitej (5), Keri Vošington (6), Džulija Luis-Drajfus (14) i Zoi Dešanel (15).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 37 idi na stranu