Džeri Sajnfeld ponovo nastupa u Njujorku

Američki komičar Džeri Sajnfeld, koji se proslavio više puta nagradjivanim TV sitkomom "Sajnfeld", vraća se od iduće godine na njujoršku scenu sa nizom nastupa u renomiranom Bikon teatru.

Izvor: Tanjug
Podeli

Kako prenosi AFP, slavni komičar će se jednom mesečno družiti sa njujorškom publikom predstavom "Jerry Seinfeld: The Homestand" (Džeri Sajnfeld: Na domaćem terenu).

"Komičari žive za nastup na odredjenim scenama. Za mene je to Bikon i jako sam uzbudjen što će to postati moj novi dom", izjavio je 61-godišnji glumac.

Sajnfeld je stekao svetsku slavu poluautobiografskom humorističkom serijom "Sajnfeld" koja se tokom 1990-ih prikazivala na televiziji NBC.

Pozorište Bikon, koje može da primi 2.800 gledalaca, nalazi se na Menhetnu. Godine 2008. u potpunosti je renovirano kako bi mu se povratio stari sjaj sa početka 20. veka.

"Džeri Sajnfeld je jedan od najuticajnijih i najcenjenijih komičara svih vremena", kazao je Džejms Dolan, predsednik Kompanije Medison Skver Garden koja je vlasnik Bikon teatra.

"Čast nam je da u Bikonu ugostima Džerija, proslavljenog Njujorčanina čiji je humor duboko ukorenjen u Velikoj jabuci", istakao je on.

Sajnfeld živi u Njujorku sa svojom suprugom i decom. I dalje se aktivno bavi stendap komedijom.

Njegov prvi nastup u Bikonu zakazan je za 7. januar, a ulaznice za njegovu predstavu koštaju od 79 do 175 dolara.

foto: flickr.com/Alan Light

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 37 idi na stranu