Comic Con: Najbolji trejleri i tizeri (VIDEO)

Najveći "geek" događaj na svetu, Comic Con u San Dijegu zatvorio je svoja vrata, a tokom četiri dana ljubiteljima stripova, naučne i epske fantastike, superheroja i ostalog pružena je tradicionalna godišnja doza trejlera, najava, intervjua i sve popularnijih (mada prilično besmislenih) "tizera za trejlere".

Izvor: B92
Podeli

Jedan od pobednika sigurno je trejler za novog "Pobesnelog Maksa" u kome Mela Gibsona menja Tom Hardi, a Šarliz Teron izgleda kao nikada pre.

Tu su i najave za poslednji deo trilogije Hobit (The Hobbit: The Battle of the Five Armies), Igre gladi: Sjaj slobode (The Hunger Games: Mockingjay Part I), novi Osvetnici (Avengers: The Age of Ultron), još malo detalja iz predstojećeg okrašaja Betmena i Supermena (Batman v Superman: Dawn of Justice), najava za bizarni horor Kevina Smita o čoveku pretvorenom u morža (Tusk), dodatni detalji o serijama Gotham , Halo, Flash, Daredevil, Constantine, dosad nešto neviđeno - tizer za ispis imena filma (Warcraft)...

Nešto od toga je objavljeno za javnost, a nešto je brzinom svetlosti skidano sa YouTubea pa će ipak još neko vreme ostati samo u telefonima srećnika koji su prisustvovali ekskluzivnim projekcijama.

San Dijego će sledeće godine biti centar "geek" sveta od 9. do 12. jula.

Uživajte:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 37 idi na stranu