U Beču otvoren muzej u kom ništa nije onako kako izgleda

Beč je odnedavno bogatiji za još jedan muzej koji se nalazi u samom srcu grada. Muzej iluzija sa preko 70 izložbenih komada predstavlja najveću zbirku holograma, stereograma i optičkih iluzija u Austriji.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Blizi vam je muzej iluzija u Ljubljani vec nekoliko godina, bio sam pre mesec dana tamo, karta za neku porodicu 4 clana kosta oko 22 ili 25 €
     (Milan_C, 26. jul 2017 07:28)

    # Link komentara

  2. Srecom pa mi to imamo besplatno, kako na ulicama tako i na TVu, pogotovo kad ide skupstina ili su izbori! Sve sama iluzija!
    (Oliver Nedeljkovic, 25. jul 2017 21:57)

    # Link komentara

  3. Kome je daleko Beč imate u Zagrebu u Ilici Muzej iluzija,zabavno je otići sa djetetom i napraviti puno zanimljivih fotografija.
    (pele, 25. jul 2017 15:37)

    # Link komentara

  4. Treba nekima stvarno da posete izložbu, jer k'o da ne mogu pojmiti ni najobičnije stvari... Bez ikakve namere da uvredim nekoga. Evo, npr. kako neko ko je za njihov ukus "ružan" može biti prelep na fotografiji (i to bez fotošopa) i kako neko ko je "prelep" na fotografiji se može dojmiti ružnim (i sa i bez Fotošopa i filtera). Sigurno ima i u tom muzeju nešto o tome kako i koliko svetlost i senka utiču na percepciju boja i oblika?
    (Fragolasta, 25. jul 2017 14:19)

    # Link komentara