Vukosavljević: Ne slažem se s odlukom žirija Sterijinog pozorja

Žiri 62. Sterijinog pozorja je svojom odlukom zauzeo stanovište da nijedna predstava ne doseže neki donji zamišljeni nivo nagrada Pozorja, što znači da je celokupna naša produkcija relativno loša i ja lično mislim da to nije ispravan stav, izjavio je danas ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Pa valjda Ministar kulture ima pravo, ja licno mislim i obavezu, da iznese svoje misljenje o svim desavanjima u kulturi. On je zbog tog svog stava i izabran na to mesto. Kako to da svi mozemo da iznesemo svoje misljenje o ovoj, u najmanju ruku dubioznoj i elitistickoj odluci zirija, osim Ministra? Da ne treba i on da otvori neki lazni nalog na drustvenoj mrezi da bi rekao sta misli?
     (Slavko, 16. jun 2017 04:33)

    # Link komentara

  2. Izvinite, vi ste pravnik, a ne strucni clan zirija.Ne mesajte se i ne patronisite tamo gde vam nije mesto, nego radite da ispravite onu brljotinu od stretegije razvoja kulture.
    (Zoka, 15. jun 2017 07:59)

    # Link komentara

  3. Sta ste se uhvatili Sterijinog pozorja kao pijan plota. Nije dodeljena nagrada, jaka stvar. Kao da se manifestacija održava samo zbog nagrade
     (aninimus, 14. jun 2017 10:59)

    # Link komentara

  4. Žiri je rekao svoje. Šta hoće sad političari - da vrše pritisak na žiri?
     (protivna, 14. jun 2017 06:28)

    # Link komentara

  5. ali... ti covece nisi ni glumac ni reditelj... nisi uopste u svetu glume ... tvoje misljenje kao ministra je nebitno! ili treba da bude apsolutno nebitno!!! to je samo tvoje licno misljenje ... Podrzavam Mikija I ekipu! Ovo je trebalo uraditi jos pre 20 godina... I to za sve festivale da vazi... kakav bi onda repertoar imali... daleko kvalitetniji...
     (dragan, 13. jun 2017 22:36)

    # Link komentara