Novi roman Elene Ferante u prodaji

Druga knjiga napuljske tetralogije hvaljene i čitane spisateljice Elene Ferante, pod naslovom „Napuljske priče“, puštena je u promotivnu prodaju.

Pošaljite komentar
  1. Pročitao sam tri knjige Napuljske Tetralogije (sve osim prve, nije imalo smisla da se vraćam na prvu) Elene Ferante - genijalno napisane i prevedene (na engleski). Osim ovih pročitao sam i tri njene knjige koje su se posle ovih ali one nisu na nivou Napuljskih. Obavezno pročitati prve četiri knjige čim izađu.
    (SVD, 10. april 2017 15:09)

    # Link komentara

  2. Prva knjiga "Moja genijalna prijateljica" je prelepa ...jedva čekam da pročitam drugi deo...Molim pljuvače da pre davanja komentara pročitaju knjigu pa komentarišu ili ne komentarišu uopšte. Predivno napisana, živopisna,o prijateljstvu i životu u Evropi posle rata (Napulj...)
    Ne mora sve da bude za Nobela da bi vredelo..
    (TanjaM, 29. mart 2017 13:01)

    # Link komentara

  3. Jeftina literatura, ranga ljubavnih romana. Nemam nista protiv, neka cita ko voli, samo imam protiv kada se nesto realno bezvredno naziva visokom literaturom. Svakako ce istorija to potvrditi, ali u medjuvremenu, nije lepo lagati, a pogotovu to ne ocekujem to od izdavacke kuce koja pretenduje da bude renomirana.
    (Ana, 28. mart 2017 23:36)

    # Link komentara