Narodno pozorište gostuje u Zagrebu

Ansambl Drame Narodnog pozorišta u Beogradu gostovaće 4. decembra na sceni Zagrebačkog kazališta mladih, sa predstavom "Marija Stjuart" Fridriha Šilera, u režiji Miloša Lolića, najavio je nacionalni teatar.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
  1. Kerempuh je zakon čovječe o čemu pričate. Zašto bi gostovali u HNK. To je veliki teatar i možda nema toliko interesa za predstavu. A i ZKM je super. poz.
     (TADIJAZG, 4. decembar 2016 11:11)

    # Link komentara

  2. Zasto Narodno pozoriste ne gosuje u HNK koje je u istom rangu. Blize je SKC ako im je do te vrste saradnje
    (Poki, 3. decembar 2016 23:41)

    # Link komentara

  3. Saša pa ti si stvarno... (dodaj sam, pametan si dečko). Evo vam još jedne informacije: Vintage Industrial Bar je klub koji je ugostio u četvrtak Yu grupu. Fenomenalna atmosfera, bio sam i razgovarao sa braćom Jelić. Dan poslije tj. jučer u petak u Tvornici kulture (klub) sastav Repetitor. Rasprodano. Najava u obliku intervjua je bila na dvije stranice u dnevnim novinama. Saša, je li shvaćaš što hoću reći ili da ti netko nacrta?
     (megatronman, 3. decembar 2016 23:04)

    # Link komentara

  4. Bilo bi logično, što se ranga tiče, da Narodno pozorište gostuje u najvećoj hrvatskoj teatarskoj kući - Hrvatskom narodnom kazalištu. ZKM je doduše odličan teatar, ali njemu bi po osobitostima pandan bio Atelje 212. No, Atelje je gostovao u zagrebačkom Kerempuhu, trečerazrednoj scenskoj instituciji, ne znam što bi mu po profilu bilo nalik u Beogradu...
    (teatarska posla, 3. decembar 2016 21:21)

    # Link komentara

  5. daj boze da ih ne biju
     (sasa, 3. decembar 2016 13:07)

    # Link komentara