Izetbegović: Vučić nam je uzvratio

Sarajevo -- Lider bošnjačke SDA Bakir Izetbegović reagovao je povodom donacije Srbije i predsednika Aleksandra Vučića u vakcinama protiv koronavirusa.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE /ALAA BADARNEH / POOL
EPA-EFE /ALAA BADARNEH / POOL

Pročitajte još:

"Zamislite tu dozu bezobrazluka, sit sam...mi nismo rođaci sa sela"

On je rekao da nekoliko hiljada cepiva neće nešto puno promeniti, ali da to jeste gest srpskog predsednika, a svaki gest dobre volje je, kaže, dobrodošao.

Vučić je danas u Sarajevo dopremio 5.000 vakcina, odnosno 10.000 doza vakcine Astrazeneke, što je prvi kontingent vakcina za potrebe Federacije BiH.

"Nekoliko hiljada vakcina neće nešto puno promeniti, ali to jeste jedan gest gospodina Vučića. Svaki gest dobre volje je dobrodošao, nadam se da ćemo ići i u rešavanje težih pitanja", rekao je Izetbegović, preneli su sarajevski mediji.

On je, kao i ranije danas bošnjački član Predsedništva BiH i njegov partijski kolega Šefik Džaferović, rekao da je "ovaj Vučićev čin u suštini uzvraćanje usluge".

"Ja ovaj lep i simboličan gest vidim kao uzvratni na ono što je BiH uradila pre nekoliko meseci u Sandžaku, kada su naši lekari otišli da pomognu", naveo je lider SDA.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 192 idi na stranu