Umrla devojčica povređena u direktnom sudaru kod Uba

U direktnom sudaru dva vozila u selu Murgaš kod Uba jedna osoba je preminula, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, arhiva
Foto: Tanjug, arhiva

Saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 15.30 i u njoj je još povređeno pet osoba, tri lakše i dve teže.

Beogradski mediji saznaju da je sedmogodišnja devojčica N. N. iz ubskog sela Sovljak preminula na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj u Beogradu od povreda zadobijenih u toj saobraćajnoj nesreći.

Kako mediji saznaju, do udesa je došlo kada je vozač "škode felicije" D. N. iz Sovljaka, koji se kretao iz pravca Valjeva, prešao u suprotnu kolovoznu traku i direktno udario u "audi", kojim je upravljao S. J. u kojem se nalazila šestočlana porodica od kojih je četvoro dece.

U valjevskoj bolnici su potvrdili da je protekle noći zbrinuto više teško povređenih osoba iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na području Uba.

Maloletna N. N. je nakon zbrinjavanja u valjevskoj bolnici transportovana u Beograd u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj, gde je i pored napora lekara izgubila borbu za život.

Na daljem lečenju u Opštoj bolnici Valjevo na Odeljenju hirurgije zadržan je S. J. a u jedinici Intenzivne nege D. N. i četvoro maloletne dece B. T., O.T., O. J. i B. J. su nakon zbrinjavanja hospitalizovana na Odseku dečje hirurgije - saopšteno je iz valjevske bolnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 115 idi na stranu