NS: Vučiću preporuka da odštampa nedavne tvitove Pekarskog

Nova Srbija (NS) saopštila je da Goran Pekarski odlaskom iz stranke i prelaskom u SNS nije uspeo da rasturi beogradski odbor Nove Srbije.

Izvor: Beta
Podeli

"Smatramo da je Pekarski 'ozbiljan i nezamenljiv' kadar za SNS koji i pored upornog truda da rasturi Gradski odbor Nove Srbije Beograd nije uspeo da uradi ništa. NS se srdačno zahvaljuje Pekarskom što je svojim odlaskom doprineo našem boljem radu", navedeno je u saopštenju.

Iz Nove Srbije su Pekarskom poručili da ako želi da se ozbiljno bavi politikom, kako je sam danas rekao, onda ostavku treba da podnese u stranci, a ne u Skupštini Srbije.

Nova Srbije je povodom njegovih navoda da se već godinu dana ne slaže sa politikom stranke, lideru naprednjaka Aleksadru Vučiću preporučila da odštampa tvitove Pekarskog iz tog perioda.

Pekarski je danas u Skupštini Srbije saopštio da je napustio Novu Srbiju i da prelazi u poslanički klub SNS jer se ne slaže sa politikom NS i jer želi ozbiljno da se bavi politikom.

NS je u skupštini sada od ukupno pet koliko je imala posle parlamentarnih izbora 2016. godina kada je nastupila zajedno na listi Aleksandra Vučića, ostala samo sa jednim poslanikom Miroslavom Markićevićem.

Pre Pekarskog, stranku Velimira Ilića koji je došao u sukob sa naprednjacima napustili su i Dubravka Filipovska, Drago Jovanović i Mladen Grujić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 214 idi na stranu