"Preletanje" u BG: Ceo odbor NS na Čukarici prešao u SNS

Beograd -- Gotovo ceo raspušteni Opštinski odbor Nove Srbije na Čukarici sa predsednicom Ljiljanom Ilić na čelu kolektivno je prešao u Srpsku naprednu stranku.

Izvor: Tanjug
Podeli

Oni navode da su se na to da većinski napuste Novu Srbiju i da poverenje daju Srpskoj naprednoj stranci odlučili “nezadovoljni politikom koju je vodio predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i stavovima koje je iznosio u javnosti, zloupotrebivši koaliciono partnerstvo”.

U saopštenju navode i da su “uvek podržavali politiku naprednjaka, kao i Vladu Srbije kada je premijer bio Aleksandar Vučić, a naročito državotvornu politiku koju vodi kao sadašnji predsednik Srbije, kao i predsednik stranke”.

"Želimo da živimo u zemlji koja ima budućnost i zbog svega navedenog smo se odlučili za ovaj korak, jer i da nismo današnjim činom zvanično ušli u SNS, mi bismo je kao odgovorni ljudi, koji znaju da prepoznaju šta je dobro za našu zemlju, podržali i glasali bismo na izborima za Srpsku naprednu stranku”, istakla je Ilićeva.

Predsednik OO SNS Čukarica Rade Petrović izrazio je zadovoljstvo zbog ukazanog poverenja i naglasio je da će se saradnja samo nastaviti u još boljem svetlu, jer je i do sada bila uspešna.

“Srpska napredna stranka je najveća stranka i svako njeno širenje je za nas dobra vest, jer je ona prerasla na neki način i u narodni pokret, koji svakim danom postaje sve veći i veći, što samo potvrdjuje ispravnost utemeljenja politike koju vodi Aleksandar Vučić za dobrobit svih gradjana Srbije”, rekao je predsednik OO SNS Čukarica Rade Petrović.

Zvaničnom učlanjenju u stranku gotovo celog Opštinskog odbora Nove Srbije na Čukarici prisustvovali su i potpredsednik OO SNS Čukarica i narodni poslanik dr Vladimir Orlić, predsednik opštine Čukarica Srđan Kolarić i potpredsednica OO SNS Čukarica Mirjana Stanković, navodi se u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 253 idi na stranu