Ćulibrk: Nismo se ogradili od naslovne, sve je deo spina

Beograd -- Glavni urednik nedeljnika NIN Milan Ćulibrk izjavio je za "Danas" da se ovaj nedeljnik ne ograđuje od svoje naslovne strane, prenosi N1.

Izvor: N1
Podeli

Osim toga, Ćulibrk je naveo i da su javni napadi na list pokušaj skretanja sa teme unižavanja položaja radnika u Srbiji.

"Nije bilo izvinjenja i nikako se nismo ogradili od naše naslovne strane. To nije tačno i takođe je deo spina", oceni je Ćulibrk.

Najbliža rođaka jednog od autora teksta u ovom broju je bila zatvorenica u Aušvicu i nikako nam nije bila namera da povredimo osećanja žrtava Holokausta, taman posla, objasnio je Ćulibrk i konstatovao da je "ovo sve što se dešava samo dokaz da smo pogodili u centar mete, što smo i želeli".

Prema njegovoj oceni, ključni problem je što svi predstavnici vlasti koji su se u međuvremenu oglasili, a oglasilo se pola Vlade, niko od njih nije pomenuo niti jednom rečju suštinu problema.

"Naravno mislim na položaj radnika i kršenje njihovih prava i zakona koje je ta ista vlada usvojila. Ivan Ivanji je u svom tekstu u Dojče veleu rekao suštinu, da je ovo lažno moralisanje i skretanje pažnje sa prave teme", ukazao je Ćulibrk.

Na pitanje da li je nedeljniku koji uređuje otežano poslovanje, kroz osmeh ističe da "jeste zato što je povećana prodaja, pa nema NIN-a na kioscima".

Pročitajte još: Gojkovićeva osudila naslovnu NIN-a: Najstrašnija uvreda

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 171 idi na stranu