Vulin: Niko u Evropi kao Vučić, tu sam, iza njega

Zaječar -- Nijedan političar u Evropi nema toliku podršku kao Aleksandar Vučić i nijedan političar u Evropi ne plaća tako visoku cenu zbog toga, kaže Aleksandar Vulin.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Tanjug, / Sava Radovanović
Foto: Tanjug, / Sava Radovanović

"Ja ću biti uz njega i svaki put kada me zajedno sa njim stave na naslovnu stranu sa nekom novom laži, biću ponosan, a Srbija treba da bude ponosna što joj je predsednik u stanju to da izdrži", rekao je Vulin, komentarišući medijske napade na predsednika Vučića.

Prema njegovim rečima, "to nisu medijski napadi, to je hajka, haranga, linč", koju, kako kaže, sprovode "Kurir", "NIN", a "svi se priključuju tome sa svih strana".

"To je nezabeleženo. Nije lako izdržati da više od 50 dana svaki dan slušate i čitate laži o sebi. Ja sam tu iza njega i hoću da ga podržim, jer znam koliko lažu i kakve posledice to ostavlja", rekao je ministar.

Kada se tako govori o prvom čoveku svoje zemlje, ističe Vulin, "kada se tako uporno laže, pokušava da se oblati, umanji mu se ugled, to se, smatra, ne radi samo zbog naših građana, to se radi zbog onih spolja".

"Pa kada imate najvažnije posete u svojoj državničkoj karijeri, onda morate da objašnjavate nekim predsednicima država, ministrima, zašto je napisana neka laž, pa da objašnjavate da nije istina druga, treća, pedeseta naslovna strana. Ja ću biti uz njega i svaki put kada me zajedno sa njim stave na naslovnu stranu sa nekom novom laži, biću ponosan", rekao je Vulin.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 253 idi na stranu