Martinović: SNS unela novi stil u politički život Srbije

Beograd -- Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović izjavio je da je mandatarka Ana Brnabić kandidat SNS za predsednicu Vlade.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Kako kaže, SNS je tim predlogom unela novi stil u politički život Srbije.

"Vi jeste kandidat SNS,... i time je SNS u politički život uvela novi stil - da država ne treba da se ponaša isključivo stranačkim naočarima", rekao je on u parlamentu.

Martinović je naveo i da je Brnabić kandidat SNS zato što što je njen program "apsolutno u skladu sa program SNS" naglasivši da je to "program napredne i razvijene zemlje".

"U nama poslanicima SNS i u svim poslanicma sa naše izborne liste ćete imati dobrog saveznika u svemu što nameravate da uradite i što ste izneli u svom ekspozeu", rekao je Martinović.

Prema njegovim rečima, ekspoze je veoma ozbiljno napisan i obuhvata sve segmente za koje je nadležna Vlada Srbije.

Martinović je napomenuo da je ekspoze Ane Brnabić napisan na 88 stranica i to "s obe strane" dok su ekspoze Zorana Živkovića bio napisan na šest stranica, Vojislava Koštunice na devet i deset i po stranica a Mirka Cvetkovića na osam i po stranica.

"Ovo govori dovoljno kako se državom upravljalo i kako se živelo u periodu kada su državi napravljeni ogromni problemi i ekonomski i politički i socijalni", rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 301 idi na stranu