Rističević: Ovo nije prvi put da glasam za gej premijera

Beograd -- Lider Narodne seljačke stranke i poslanik vladajuće koalicije Marijan Rističević izjavio je u Skupštini Srbije da "ovo nije prvi put da glasa za gej premijera".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tanjug
Foto: Tanjug

Kako navodi, već je to uradio 2003. godine kada je podržao "svog kolegu poljoprivrednika".

Rističević tokom svog izlaganja nije precizirao o kome se radi, dok je predsednica Skupštine Maja Gojković navela da se "niko nije prepoznao u rečima 'lažni poljoprivrednik' i da se niko nije javio za repliku".

Premijer Vlade do 12. marta 2003. godine bio je Zoran Đinđić, a nakon njegovog ubistva na to mesto došao je tadašnji funkcioner DS, a sadašnji lider Nove stranke Zoran Živković. Živković je na mestu premijera bio do 4. marta 2004. kada na njegovo mesto dolazi Vojislav Koštunica.

Mandatarka Ana Brnabić je iznela ekspoze pred poslanicima u Skupštini u kome su kao ključni istaknuti digitalizacija i otklon od "birokratskog razmišljanja".

Mandatarka za sastav nove Vlade Srbije je dosadašnja ministarka državne uprave i lokalne samouprave koja je otvoreno homoseksualne orjentacije.Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je ubrzo da "Ana Brnabić nije njegova premijerka".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 301 idi na stranu