Kasnila sednica Skupštine o novoj Vladi, pozlilo Antiću

Beograd -- Počela sednica Skupštine Srbije. Članovi buduće vlade stigli u parlament. Početak rasprave kasnio zbog toga što je pozlilo ministru Antiću.

Izvor: Tanjug
Podeli
screenshot/RTS
screenshot/RTS

Među prvima su u parlament došli ministar prosvete Mladen Šarčević i ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević koji će i u novoj vladi zadržati te resore.

U parlament je stigao i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović, kao i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, koji će i u novoj vladi predvoditi ta ministarstva, a zatim i ostali predloženi za članove kabineta Brnabić.

Desetak minutak pred početak sednice došsao je i prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

U parlament je stigao i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, koji je ranije najavio da neće podržati izbor Ane Brnabić za premijerku.

Sednica Skupštine Srbije zakazana je danas u 10 sati, a na njoj će se birati novi članove vlade. U Skupštinu Srbije stigli su i ambasadori pojedinih zemalja, među kojima je američki Kajl Skot.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 301 idi na stranu