"Bolovi u kičmi": Hrvatskoj predsednici pozlilo na misi

Zagreb -- Predsednici Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović pozlilo je na misi koja se u Zagrebačkoj katedrali održavala povodom Dana državnosti.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: GettyImages
Foto: GettyImages

Kako je javio N1, njoj je usred mise pozlilo i morala je da izađe iz katedrale.

"Misi za domovinu" u Zagrebačkoj katedrali, koju je predvodio kardinal Josip Bozanić, prisustvovali su i predsedavajući Hrvatskog sabora Gordan Jandroković i premijer Andrej Plenković.

Portparol predsednice Luka Đurić je izjavio da je sve u redu, ali se predsednica Hrvatske na misu nije vratila. Navodi se da se ona pre nekoliko dana požalila na višemesečne bolove u vratnom delu kičme zbog kojih mora da ide na intenzivnu fizikalnu terapiju, a N1 saznaje da joj je pozlilo od bolova.

Đurić je kazao da hrvatska predsednica zbog toga neće ići na prijem u Islamskom centru, ali bi svečani prijem koji ona organizuje večeras povodom Dana državnosti trebao da se održi u skladu sa planovima.

Hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović otišla je iz katedrale pre kraja mise jer je osetila slabost uzrokovanu bolovima u kičmi, saopštio je Kabinet predsednice.

Kako se navodi, ona se oporavila i nastaviće aktivnosti prijemom u Predsedništvu povodom dana državnosti.

Uoči inauguracije predsednika Vučića koja je održana u petak mediji su pisali da Kolinda Grabar Kitarović neće doći u Beograd na inauguraciju upravo zbog bolova u leđima i kako bi išla na terapiju. Ipak, hrvatska predsednica je bila na inauguraciji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 130 idi na stranu