Mali: Kada bih se bavio spekulacijama poludeo bih

Beograd -- U ovom trenutku ja sam gradonačelnik Beograda, interesuju me projekti u gradu, bolji život građana, izjavio danas Siniša Mali.

Izvor: Tanjug
Podeli
Tanjug, arhiva
Tanjug, arhiva

On je odgovarajući na pitanje da li prelazi u Vladu Srbije, rekao da se ne bavi medijskim spekulacijama, da radi svoj posao kao što ga je radio poslednje tri godine.

"Kada bih se bavio medijskim spekulacijama, poludeo bih. Moja interesovanja su vezana za rebalans budžeta, za investicije. Već 10. avgusta otvara se IKEA u Beogradu. Mene to interesuje", rekao je Mali novinarima.

Upitan da li to znači da ostaje na mestu gradonačelnika, on je odgovorio: "Nisam to rekao. Aleksandar Vučić je predsednik države i on je taj koji će rešiti šta će i kako biti. U ovom trenutku ja sam gradonačelnik Beograda", zaključio je Mali.

Podsetimo, beogradski mediji su preneli vest da će Mali, nakon što podnese ostavku na mesto gradonačelnika, dobiti novu funkciju i to u Nemanjinoj 11. Najpre se pisalo da će Mali voditi kabinet Ane Brnabić kada preuzme premijersko mesto, ali se od toga navodno odustalo. Neki izvoru su naveli da će se on vratiti u Vladu, ali kao potpredsednik zadužen za investicije.

Ono što se malo zna je da je Mali zadužen za odnose sa arapskim zemljama koje čine značajan deo investicija u Srbiji, tako da će praktično samo nastaviti da vodi priču koja mu je već poznata, rekao je izvor "Blica".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 301 idi na stranu