Bez vode sutra Palilula i Zemun

Beograd -- JKP "Vodovod i kanalizacija" saopštava da će zbog radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula sutra od 08.30 do 14.00 sati bez vode biti neke ulice.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

To su ulica 27. marta od Takovske do Starine Novaka, Đušina, Dragoslava Popovića, Stanoja Glavaša, Starine Novaka od 27. marta do Dalmatinske, Dalmatinskoj od Starine Novaka do Đušine, Kneza Danila od Dalmatinske do Vladetine, Kraljice Marije od Starine Novaka do Vladetine i okolnim ulicama.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u četvrtak 1. juna od 08.30 do 14.00 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: Tošinom bunaru od početka ulice do broja 65, Ivićevoj, Skadarskoj, Petra Kočića i Džordža Vašingtona.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, u četvrtak 1. juna od 08.00 do 15.00 sati bez vode će ostati potrošači u industrijskoj zoni na Batajničkom drumu od fabrike „Coca-cola“ do fabrike „Zvezda a.d.“: Naselje „13. maj“, „Elektronska industrija“, Poljoprivredno dobro „13. maj“, Banka biljnih gena, „Beogradsko bagersko preduzeće“ i Fabrika za obradu stakla „Zvezda a.d.“

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbedjene su autocisterne.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj web adresi www.bvk.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu