BG: Opljačkana pumpa, pucao radnici u glavu FOTO

Beograd -- U oružanoj pljački u noći između četvrtka i petka na NIS-ovoj pumpi Veliki Mokri Lug teško je povređena radnica (19) kada joj je pljačkaš pucao u glavu.

Izvor: Prva
Podeli
Foto: Mašan Lekić
Foto: Mašan Lekić

Kako saznaje Prva, devojka se nalazi u Urgentnom centru i lekari joj se bore za život.

U momentu kada se pljačkaš sa pištoljem u ruci pojavio na pumpi su bila dvojica radnika i jedna radnica. Naoružani muškarac je počeo da ih gura, pištolj je opalio i devojku pogodio u glavu.

"Večernje novosti" pišu da radnici "u takvoj situaciji imaju direktivu da se sklone i predaju pljačkašu novac bez opiranja, što su oni i učinili"

Nakon pucnja, pljačkaš je pobegao i za njim se intenzivno traga, dok je radnica sa teškim povredama glave prebačena na Urgentni centar.

U trenutku pljačke u kasi pumpe bilo je 10.000 dinara.

Beogradski mediji pišu da je reč o oružanoj pljački, ali za Tanjug u MUP-u nisu mogli da potvrde tu informaciju.

Policija radi na rasvetljavanju ovog slučaja i traga za izvršiocem koji se udaljio u nepoznatom smeru, naveli su iz policije.

Kompanija NIS se oglasila povodom ovog slučaja.

"Prilikom oružane pljačke benzinske stanice 'Veliki Mokri Lug 1', sinoć oko 22.45 časova teško je ranjena kasirka u ovom maloprodajnom objektu. Nepoznati napadač je pobegao sa benzinske stanice koja se nalazi na auto-putu na izlazu iz Beograda u pravcu Niša. Radnica je hitno prevezena u Urgentni centar u Beogradu gde lekari čine sve moguće kako bi joj spasili život. Uz porodicu zaposlene u ovom teškom trenutku smo svi mi kolege iz kompanije i spremni smo da pružimo svu neophodnu pomoć i podršku", navodi se u saopštenju kompanije.

Kako se dodaje, NIS je od prvog trenutka pružio svu neophodnu podršku Ministarstvu unutrašnjih poslova za što brže rasvetljavanje ovog slučaja.

"Kolege iz Funkcije za korporativnu zaštitu obezbedile su odmah lice mesta i dostavili snimke video nadzora nadležnim organima", navode iz NIS-a.

Foto: Mašan Lekić
Foto: Mašan Lekić

.

Foto: Mašan Lekić
Foto: Mašan Lekić

.

Foto: Mašan Lekić
Foto: Mašan Lekić

.

Foto: Mašan Lekić
Foto: Mašan Lekić

.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 111 idi na stranu