AMSS: Saobraćaj umerenog intenziteta, popodne više vozila

Beograd -- Saobraćaj je umerenog intenziteta, dok se veći broj vozila očekuje već u prvim popodnevnim satima, nа kraju radne nedelje, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Izvor: Beta
Podeli
Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vozači se pozivaju na oprez zbog najavljenih padavina širom zemlje.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije RS, na našim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Na putu Gojna Gora – Ljubić, danas i sutra od 8.00 do 18.00 časova, kod Suvog Brega, biće potpuno obustavljen saobraćaj zbog radova na mašinskom presvlačenju kolovoza. Vozila se upućuju na alternativne pravce.

Do 27. maja, od 7.00 do 15.00, izvodiće se radovi na postavljanju vertikalne saobraćajne signalizacije, na delu auto-putа E-75, posle naplatne stanice Sirig, kod benzinske stanice "Mol", u smeru Subotica-Novi Sad. Za vreme izvođenja radova, saobraćaj će se odvijati voznom i preticajnom saobraćajnom trakom.

Do 22. juna, svakog radnog dana od 8 do 18, izvodiće se radovi na sanaciji raskrsnice u Batajnici. Radovi će se izvoditi u fazama i biće obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom.

U tunelima Lipak i Železnik izvodiće se radovi na održavanju putne ITS opreme i u periodu od subote 27. maja od 22.00 do nedelje 28. maja do 6.00 sati. Za vreme izvodjenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Produžavaju se radovi do 20. juna na deonici od auto-puta E-75 do centra Vrčina. Saobraćaj se odvija bez prekida, ali usporeno uz moguća naizmenična propuštanja vozila.

Počeli su radovi na postavljanju privremene saobraćajne signalizacije na levoj kolovoznoj traci 1 (auto-puta E-75, na nadvožnjaku preko železničkih pruga Beograd - Niš i Trupale - Popovac, deonica Niš (Severni bulevar) - Niš (Trupale). Za vreme radova za saobraćaj će biti zatvorena leva kolovozna traka, a saobraćaj će se preusmeravati na desnu traku u smeru Beograd - Niš. Planirano trajanje radova je 80 dana.

Saobraćaj je normalizovan kod Krupnja jer se voda iz bujičnog potoka Jezava vratila u svoje korito, a brzom intervencijom putara delimično je i uklonjen veći odron kod mesta Bajevac na istom putu gde se saobraćaj odvija usporeno uz naizmenično propuštanje vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 143 idi na stranu